лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Пісна оригінальна паста з сочевицею

Італійці – ще ті винахідники. Якщо у них є відварена паста, то начинку вони ладні вигадати будь з чого, що є вдома. Оскільки сочевиця – ще один дуже популярний продукт в цій країні, не дивно, що виник такий чудовий тандем. Тепер і ви спробуйте новий варіант пасти, бо це неймовірно смачно та й готувати дуже просто. А для тих, хто вживає пісну їжу – справжня знахідка. Подавайте страву з овочевими салатами та брускетами з різноманітними намазками.

Поради з приготування пасти з сочевицею

Почнемо з сочевиці, бо нам потрібно, щоб вона вже була готова до того моменту, як звариться паста. Ми взяли червону, оскільки вона швидко готується та стає напрочуд м’якою. Якщо у вас є зелена чи коричнева, спробуйте їх. Ці сорти трішки краще тримають форму після варіння, що створить іншу цікаву текстуру. Ми за експерименти. Пасту ми обрали у вигляді спагеті – довгу та тонку. Ви ж беріть макарони будь-якої форми, але обов’язково – твердих сортів. Щодо засмажки, то тут важливо, щоб морква залишалась тверденькою. Тож пильнуйте, щоб її не пересмажити.

Інгредієнти

200 г пасти
150 г червоної сочевиці
1 морква
1 цибуля
4 ст. л. оливкової олії

Паста з сочевицею: покроковий рецепт

Крок 1

Сочевицю промийте, перекладіть в каструлю, залийте холодною водою та варіть 15 хвилин після закипання до готовності. Вона має стати м’якою.

Крок 2

Тим часом поріжте цибулю кубиками, а моркву потріть на крупній тертці. Розігрійте пательню з 2 ст. л. оливкової олії, спочатку перекладіть цибулю, підсмажте трохи, а потім додайте моркву, бо потрібно, щоб вона залишилась твердою.

Крок 3

До пательні перекладіть відварену сочевицю, посоліть, поперчіть та тушкуйте все разом ще 5 хвилин.

Крок 4

Відваріть 200 г пасти у підсоленій воді до стану аль денте. Ідеальна пропорція для варіння такої кількості – це 2,8 л води та 25-27 г солі. Зазвичай, час приготування вказано на пакованні, але щоб отримати стан аль денте, потрібно варити на одну хвилину менше. Потім злийте воду та додайте 2 ст. л. оливкової олії.

Читайте також: Найсмачніша паста з цибулевим джемом

Крок 5

Викладіть на тарілку пасту, а зверху начинку з сочевицею та овочами. Чи одразу все перемішайте та подавайте до столу, бо вона смакує теплою.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 233


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook