лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Шніцель із капусти: готуємо на заміну голубцям

Шніцель із капусти: готуємо на заміну голубцям
Якщо ви думаєте, що можна приготувати швидко і так, щоб це вийшло смачно, готові запропонувати шніцель з капусти. Страва відмінно підійде для вечері або другої страви на обід. Готується просто і не потребує серйозних витрат часу. Одним словом – ідеальний варіант для тих, хто постійно поспішає.

Інгредієнти для шніцелю з капусти:

Качан капусти;
Фарш – 500 г;
Сіль – половина ч.л. та ¼ ч.л.;
Цибуля – 150 г.;
Молоко – 80 мл;
Яйця – 3-4 шт;
Борошно – 100 г;
Картопляний крохмаль – 1 ст.л.;
Панірувальні сухарі або засушений хліб;
Чорний перець;
Червона паприка.



Приготування шніцелю із капусти:

Насамперед ми беремо капусту. Від качана ми відокремлюємо основу. У велику каструлю, бажано близько 5 літрів, кладемо капусту та заливаємо її водою. Ставимо на сильний вогонь і чекаємо на закипання. Після цього можна зменшити вогонь до середнього та варити качан протягом 5 хвилин.

Приступимо до фаршу. Промиваємо філе і прокручуємо через м’ясорубку. У нас має вийти приблизно 500 грамів. Разом із фаршем можна перемолоти цибулю. До м’ясної маси додаємо сіль, чорний перець, червону паприку. В кінці тару з виливаємо молоко і перемішуємо до однорідності.

Для панірування можна використати готову суміш або приготувати самостійно. Засушений у духовці хліб просто подрібнюємо за допомогою блендера.

У першій мисці змішуємо борошно, крохмаль та дрібку солі. Друга тара використовується для яєць, до яких ми додамо трохи солі та добре збовтаємо.

Починаємо викладати фарш на половину листа, попередньо знявши з них верхній грубий шар. Другою половиною закриваємо м’ясну масу. Ці дії треба виконати з кожним листом.

Кожен шніцель обвалюємо в першій мисці, потім у другій з яйцем, і на завершення в панірувальних сухарях.

На олії розігріваємо сковорідку. Ставимо вогонь на мінімум і починаємо смажити шніцелі. На кожній стороні приблизно по 3 хвилини, поки скоринка не стане золотистого кольору. Смачні та незвичайні голубці готові!

Читайте також: Шніцель по-міністерськи з чудовим і ніжним смаком

В результаті ми маємо чудовий обід та вечерю.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: skarbnychka-retseptiv.com.ua  Переглядів: 811


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook