лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Рецепт бризоля класичного зі свининою

Рецепт бризоля класичного зі свининою
Бризол зі свининою - це дивовижно смачне блюдо, яке готувати досить нескладно і швидко. «Бризол» - це зовсім не назву страви, як багато хто подумає, що це назва методу його приготування. Це блюдо можна приготувати у різних варіаціях. Наприклад, бризол може бути: рибний, грибний, яловичий, свинячий, з баранини, курячий, з використанням морепродуктів, і вегетаріанський з застосуванням овочів. Так що Вашій фантазії вже точно буде де розвернутися. Найбільш популярним є рецепт бризоля класичного зі свининою. Саме тому, я хочу представити його Вашій увазі.

Інгредієнти для приготування бризолей зі свининою:

Свинина - 500 г
Яйце куряче - 5 штук
Майонез "Провансаль" - 4 -5 столових ложок
Часник - 2 зубчики
Огірок (свіжий або маринований) – 1 штука
Зелень петрушки – 1пучок
Кетчуп – 2-3 столові ложки
Сіль – за своїм смаком
Перець чорний мелений – за своїм смаком
Борошно пшеничне - 100 г



Приготування бризолей зі свининою.

Крок 1: Готуємо фарш


Шматок свинини потрібно ретельно промити під струменем холодної проточної води, потім осушити його за допомогою кухонного паперового рушника. Після цього, наріжте його на невеликі шматочки, щоб простіше було пропускати через м'ясорубку. Тепер пропустіть його. Потім в миску з меленим м'ясом додайте 1 яйце, сіль і чорний мелений перець за смаком. Ретельно все перемішайте фарш до однорідної маси. Тепер зліпіть з фаршу чотири однакових кульки, як ніби Ви готуєте великі котлети.

Крок 2: Формуємо коржі

Розбийте одне куряче яйце на велику плоску тарілку і злегка збийте його за допомогою виделки.

Обробну дошку трохи присипте борошном і розкачайте кульку з м'яса. Спочатку це зробити буде досить складно, так як фарш буде липнути до рук. Але після, коли він трохи вбере в себе муку, коржик почне формуватися легко.

Крок 3: Обсмажуємо бризол

М'ясну корж укладіть зверху яйця Сковороду поставте на сильний вогонь, додайте буквально кілька столових ложок рослинного масла, добре розігрійте її. В цей час, поки сковорода розігрівається, перемістіть корж на тарілку з збитим яйцем. А потім дуже акуратно посуньте її разом з яєчною масою на розігріту сковороду. Обсмажуйте на сильному вогні до тих пір, поки яєчна маса не зарум'яниться. Перевертаємо коржик Тепер зменшіть вогонь до середнього, корж обережно переверніть, за допомогою дерев'яної лопатки, на іншу сторону. Обсмажуйте до приготування м'ясної боку, поки не підрум'яниться.

Обсмажений бризол викладіть на тарілку. Таким же способом обсмажте залишилися м'ясні кульки. При цьому пам'ятайте, що кожен раз на тарілку потрібно забивати нове яйце. Готові бризол складіть один на одного, в стопочку, щоб вони довше залишалися гарячими.

Крок 4: Готуємо соус

Для приготування соусу, потрібно в невелику піалу з майонезом, додати, попередньо подрібнений часник і зелень петрушки. Все ретельно перемішати. Огірочок, ретельно промийте під струменем холодної води, якщо він свіжий і наріжте його вздовж невеликими пластинками.

Крок 5: Подаємо бризол зі свининою

Обмазуємо корж соусом Брізоль перемістіть на сервірувальну тарілку яєчком вниз. М'ясну бік рясно змастіть, приготованим соусом, а зверху покладіть пластинку огірка. Після цього акуратно згорніть бризол навпіл або рулетом. Так само поступите і з іншими бризолями. Звертаємо бризол При подачі можете прикрасити страву сіточкою, зробленої з кетчупу. Таке гаряче блюдо добре поєднується з гарніром з картоплі-пюре, відварним рисом.

Приємного Вам апетиту!

Поради:

— Бажано, щоб при розкочуванні м'ясного кульки, він відповідав розміру діаметру сковороди, на якій буде смажитися бризол.

Для того щоб фарш менше прилипав до рук і швидше формувався, попередньо змочіть руки в холодній воді. Це значно спростить завдання.

Читайте також: Канапе з горіхово-сирним паштетом здивує незвичайним і дуже смачним ароматом

— Розгортати фарш можна прямо руками, не використовую для цього качалку. Просто пришлепывайте кулька, змоченими водою руками формуйте рівну корж.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: cookery.com.ua  Переглядів: 688


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook