лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як приготувати їжу без газу та світла: 5 простих рецептів для дорослих та дітей

Як приготувати їжу без газу та світла: 5 простих рецептів для дорослих та дітей
Для когось можливість залишитись без світла та газу здається неймовірною, однак у такому становищі жили і продовжують жити тисячі українців. Попереджений – озброєний. Не варто опускати руки, адже навіть без благ цивілізації можна нагодувати домочадців (запитайте маріупольців).

П'ять простих рецептів, якщо вимкнули газ та світло



Каша з тушонкою. Замочити з вечора кашу з розрахунку приблизно 80 г на людину. Додати тушонку. Якщо є можливість розпалити багаття, то кашу з тушонкою краще нагріти на вогні.

Солодка каша зі згущеним молоком та родзинками. Замочити звечора кашу. Вимити ізюм. Перед подачею додати згущене молоко. Якщо є можливість розпалити багаття, то кашу краще проварити на вогні разом із родзинками (можна замінити на цукати чи фрукти).

Запечені у фользі овочі. Приготувати їжу можна у вугіллі, обернувши наявні добре вимиті овочі у фольгу. Картоплю взагалі можна готувати прямо у вугіллі через відсутність фольги, але їсти зі шкіркою її вже не вийде. Приготовлені у фользі овочі можна пустити на салат, наприклад, зробити вінегрет.

Запечена у фользі картопля із салом. Прекрасна та ситна страва. Вимийте картоплю, надріжте картоплини і покладіть всередину по шматочку сала. Оберніть фольгою та покладіть під вугілля.

Читайте також: Названо продукти, які можна вживати в їжу після закінчення терміну придатності

Солодощі для дітей. Приготуйте солодке тісто. Розріжте на смужки. Намотайте їх на палички, не накладаючи один на одного. Тримайте палички з тістом над вогнем, доки вони не підрум'яняться. Для приготування їжі на вогні найкраще підходить алюмінієвий посуд.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 3 627


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook