лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Названо продукти, які можна вживати в їжу після закінчення терміну придатності

Названо продукти, які можна вживати в їжу після закінчення терміну придатності
Всім відомо, що після закінчення терміну придатності продукти харчування слід викинути, оскільки вони стають шкідливими для здоров'я. Однак, коли настають складні часи, деякі види харчової продукції доводиться використовувати у їжу.

Іспанські експерти товариства споживачів розповіли про те, як зберегти низку продуктів, щоб безпечно їсти їх за терміном придатності.



Виробники продуктів невипадково пишуть ними терміни придатності. Після настання цієї дати продукт втрачає корисні властивості, а в інших випадках може бути зовсім небезпечним для здоров'я.

Експерти Організації споживачів Іспанії назвали продукти харчування, які можна вживати у їжу після закінчення терміну придатності. До списку потрапили в'ялена ковбаса та сир, йогурти, сухофрукти та хліб для тостів, здобні вироби та печиво, макарони та чіпси, консервовані томати та варення, рис та бобові, а також супи швидкого приготування.

Читайте також: Смачний обід з консервів: рецепт наваристого супу з квасолі

Щоб продовжити термін придатності, деякі продукти слід правильно зберігати. Наприклад, іспанські експерти рекомендують заморожувати ковбасу та сир, а черствий хліб розігрівати у мікрохвильовій печі або готувати з нього сухарі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 881


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook