лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Якими продуктами можна годувати собак та котів під час війни замість сухого корму

Якими продуктами можна годувати собак та котів під час війни замість сухого корму
Нині дістати спеціальний корм для тварин може стати ще тим квестом. Якщо ж настав час, що ваш улюбленець залишився без улюбленого сухого корму, це не означає, що йому доведеться голодувати. Адже до того, як ми стали годувати вихованців цим продуктом, споконвіку тварин годували тим самим, що й їли самі. Але не всі продукти можна давати собакам та кішкам.

Чим годувати собак?

Для здорової собаки перейти із сухого корму на людську їжу не має стати проблемою. Цуценя має отримувати їжу в кількості 7% від маси, а у доросла собака 3,5%.



Собак можна годувати:

крупами - рисом, гречкою, вівсянкою, пшоном, перловкою, манкою, ячменем;
нежирним м'ясом – яловичиною, індичкою, куркою без кісток;
молочними продуктами – нежирним йогуртом, кефіром, м'якими сирами;
вареними яйцями;
вареною морською рибою;
сирими та відвареними овочами – бобами, морквою, буряком, гарбузом, кабачком, вареною картоплею, броколі, шпинатом, петрушкою, кропом;
фруктами – яблуками;
макаронами.

Якими продуктами можна годувати собак та котів під час війни замість сухого корму При цьому є продукти, які категорично не можна давати собакам, навіть якщо вони їх їдять, оскільки вони не засвоюються організмом і можуть спричинити проблеми зі здоров'ям. Йдеться про виноград та родзинки, авокадо, зерна та насіння, гриби, горіхи, помідори, цибулю, часник, солоні, гострі та мариновані продукти.

Чим годувати котів?

Кішки більш вибагливі, ніж собаки, і до їх раціону доведеться підійти свідоміше. Добре було б включити в раціон улюбленця кашу і овочі, добре їх подрібнивши, щоб тварина не змогла виїдати що смачніше. Просто зварену кашу кішка їсти не стане, до неї краще додати фарш, м'ясну або рибну консерви. В ідеалі має бути 50% каші / 50% смачної добавки, але за їх відсутністю можна додати трохи для смаку.

Якщо ви даєте кішці м'ясо або рибу, у них не повинно бути кісток.

Читайте також: Пять простых советов для избавления от сухого глаза

Годувати кішок можна м'ясом та м'ясними продуктами, курячими тельбухами, нежирними кисломолочними продуктами, яйцями, вареною морською рибою, кашами (рис, вівсянка, гречка, кукурудзяна крупа) та овочами (кабачки, гарбуз, огірки). Якими продуктами можна годувати собак та котів під час війни замість сухого корму Кішкам не можна вживати свинину, сире молоко, кістки, варену картоплю, бобові, помідори, баклажани, гриби, солону, солодку, мариновану та смажену їжу.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 1
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 552


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook