лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як швидко приготувати рибні котлети

Як швидко приготувати рибні котлети
Готуємо оригінальні рибні котлети із рибного борошна!

Складові

Для рибного борошна:
Риба (будь-яка дрібна) 1 кг
Лимон, цедра 0,5 шт.
Сіль 0,5 ч. л.
Червоний перець 1 ч. л.
Цукор 1 ст. л.
Часник 3 зубчики

Для котлет:
Рибне борошно 100 г
Батон 100 г
Сало 50 г
Цибуля 1 шт.
Яйце 1 шт.
Морква 1 шт.
Перець за смаком
Сіль за смаком
Молоко за смаком
Рослинна олія за смаком
Вершкове масло за смаком

Як приготувати рибні котлети

Готуємо рибне борошно. Для маринаду змішуємо сіль, перець і цукор. Додаємо подрібнений часник і лимонну цедру. Очищуємо рибу від нутрощів, видаляємо голову. Кладемо рибу в маринад і залишаємо на годину маринуватися.

Замариновану рибу нанизуємо на дерев’яні шпажки, залишивши між рибками невелику відстань. Розміщуємо шпажки з рибою на решітку так, щоб палички лежали на решітці, а рибка звисала вниз. Сушимо рибу в розігрітій до 80 ° С духовці протягом 3-6 годин: готова риба повинна бути повністю висушеною і хрустіти під час споживання. Перемелюємо висушену рибу в муку.



Готуємо рибні котлети. Рибне борошно заливаємо теплою водою (0,5 склянки) і даємо їй набрякнути. Батон замочуємо в молоці. Коли батон розбухне, молоко зливаємо, а батон віджимаємо. Цибулю і моркву подрібнюємо й обсмажуємо на суміші із рослинної олії та вершкового масла до золотистого кольору.

Сало пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері. Подрібнюємо в фарш інші інгредієнти та з’єднуємо їх разом.

Читайте також: Ароматні і ніжні стіжки з грибами і сметаною

Додаємо у фарш яйце і солимо за смаком. Добре вимішуємо фарш, формуємо з нього невеликі рибні котлети, паніруємо в мелених сухарях і обсмажуємо з двох сторін на розігрітій олії до рум’яної скоринки.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: smachno.ua  Переглядів: 1 895


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook