лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анатолій Анатоліч довів до сліз відео, як його донька повернулась додому

Вперше за рік повномасштабного вторгнення Анатолій Анатоліч привіз додому свою сім'ю. Він показав щемливе відео, як його донька переступила поріг дому та не приховувала емоцій.

Після року за кордоном дружина та діти українського телеведучого Анатолія Анатоліча повернулися до України. Шоумен поділився зворушливими кадрами на своїй сторінці.



Телеведучий опублікував відео, на якому показав емоції старшої доньки Аліси у момент того, як вона переступає поріг дому. Вона обіймає домашніх улюбленців та плаче від щастя.

Анатолій Анатоліч довів до сліз відео, як його донька повернулась додому

"Мої діти 1 рік без дому. Я хочу, щоб ми ніколи не забували що спробували в нас забрати. Наш дім. Не віддамо", – поділився Анатоліч.

"Сьогодні я вчергове зрозумів, що ми тепер інші. І як раніше не буде. Наші діти інші. У них з'явилося те, що мені не пояснювали в дитинстві. У них з'явилася Батьківщина. І це їх розуміння, без моїх підказок", – додав шоумен.


Зворушливе відео розчулило шанувальників та підписників Анатолія Анатоліча. Своїми почуттями діляться й українські зірки.

Даша Астаф'єва: "Ти що робиш! Як спати тепер… Реву, обіймаю вас, не нехтуйте тривогами!";
Оля Цибульська: "Це так зворушливо";
Світлана Тарабарова: "До сліз";
Андрій Бєдняков: "Бляха, ти мене розчулив… Хай всі діти побачать свій дім".

Читайте також: Анатолій Анатоліч розплакався, коли пробіг благодійний марафон у Нью-Йорку

Цікаво, що доньки Анатолія Анатоліча у Франції не забували про війну в Україні. Шоумен розповідав, як 9-річна Лола у школі поконфліктувала з хлопчиком з Росії. Зокрема, на його слова про війну дівчинка відповіла красномовним жестом. Шоумен додав, що не забороняє донькам реагувати на образливі слова про Україну.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 691


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook