лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анатолія Анатоліча обчистили в метро в Парижі

Анатолій Анатоліч як багатодітний батько може виїжджати за кордон. Його сім'я переїхала до Франції, тож він зробив собі подарунок на день народження і приїхав до них у Париж. Однак у перший же день ведучого обчистили в метро.

У шоумена, який, до речі, 26 вересня святкує день народження, вкрали гаманець з водійським посвідченням, банківськими картками і тисячею гривень. За словами Анатолія Анатоліча, це сталося на людній станції метро. Грабіжникам вдалося зняти з його картки 10 тисяч гривень, тобто 260 євро.



"Я спустився в метро, щоб купити квиток, він коштує 1.90 євро. У метро не можна оплатити Google Pay, Apple Pay, як у нас. Тут у Парижі все допотопно – потрібно вставити картку, ввести пін-код. Напевно, коли я вставляв картку, хтось помітив цей пін-код, тому що без пін-коду гроші не знімеш. Його запам'ятали, вкрали в мене гаманець і зняли гроші", – розповів Анатолій Анатоліч.

Він одразу ж заблокував усі картки й звернувся в поліцію. Там ведучий простирчав півтори години – написав заяву, але крадіїв поки не знайшли.

"Найсмішніше, що в гаманці в мене були гривні. І я розумію, що ці злодії тримають гривні і думають: "Ага, це ж скільки тисячу гривень? Як тисяча євро чи, можливо, більше?" Не хочу засмучувати їх сьогоднішнім курсом, але хай це буде для них приємним сюрпризом", – пожартував Анатолій Анатоліч.

Анатолія Анатоліча обчистили в метро в Парижі


Цікаво, що Анатолій Анатоліч – не перша зірка українського шоу-бізу, яку пограбували в Європі під час повномасштабної війни:

У червні піаніста Євгена Хмару обікрали в Чехії на 8 тисяч євро. Серед ночі в потязі з міста Острава в нього забрали телефон і сумку з дорогим обладнанням.

Читайте також: Анатолія Анатоліча не впізнали із засмагою і довгим волоссям

У серпні гурт ТНМК пограбували в Німеччині під час благодійного концерту. У Дрездені Фоззі та Фагот з командою залишилися без документів, грошей і техніки.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 2 649


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook