лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Лілія Ребрик не врятувалась від дикого чоловіка на святі Анатолія Анатоліча

Лілія Ребрик не врятувалась від дикого чоловіка на святі Анатолія Анатоліча
Знімки були зроблені під час святкування дня народження телеведучого Анатолія Анатоліча 26 вересня.

Українська акторка та відома телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними фотографіями та відео на своїй сторінці у соцмережі Instagram.



Якось 41-річна Лілія розмістила сімейну серію кумедних фотографій зі своїм 43-річним чоловіком танцюристом Андрієм Діким, з яким одружується з 2011 року. Щастя і любов подружжя відчувається буквально через екран. Через стільки років Лілія та Андрій зберегли ту саму пристрасть, яку відчувають закохані пари на початку стосунків.

На опублікованих кадрах танцюрист смішно розглядає видатні форми своєї дружини і робить нереальну танцювальну підтримку, а Лілія в цей час насолоджується увагою чоловіка, що любить, і запальними рухами. Як повідомила артистка, знімки було зроблено під час святкування дня народження телеведучого Анатолія Анатолича.



Читайте також: Лілія Ребрик наважилася на неочікуване через Євгена Клопотенка

Ніякого гламуру, жодного постановочного кадру, мінімум макіяжу - такі, як є насправді! Ці фото, як ніякі інші, характеризують нас! Ми так і живемо!" - написала Лілія Ребрик у публікації.



скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 294


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook