лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анатолій Анатоліч розплакався, коли пробіг благодійний марафон у Нью-Йорку

Анатолій Анатоліч розплакався, коли пробіг благодійний марафон у Нью-Йорку
Ведучому вдалося зібрати 300 000 грн для ЗСУ.

Шоумен Анатолій Анатоліч взяв участь в одному із головних світових марафонів світу у Нью-Йорку. Ведучий пробіг 42 км, а під час марафону збирав кошти для допомоги ЗСУ. Загалом йому вдалося зібрати 300 тисяч гривень — ці гроші дозволять взути цілу роту.

Анатолій у своєму Інстаграмі виклав ролик, який він зняв після фінішної прямої.



"Це був найгірший результат серед моїх марафонів. Але це був найкращий результат… Те, що мені складно тут, це просто дрібнички, порівняно з тим, що відбувається на фронті. Все буде добре, ми переможемо", — говорить у відео ведучий і не може стримати сліз.


У своїх сторіз Анатолій також показав, як проходив благодійний марафон. Люди підтримували ведучого, коли бачили у нього прапор та вигукували "Слава Україні".


Читайте також: Анатолій Анатолич повернувся у Києв після того, як втік до Франції через війну

"Ми зібрали за цей марафон приблизно 300 000 грн. Забезпечимо взуттям цілу роту. Але можете ще задонатити на якісні термо-шкарпетки. Збір ще відкритий. Посилання в профілі і сторіс. І вибачте за сльози. Іноді складно їх стримувати, коли думаєш про Героїв нашої країни. Це був найскладніший забіг в моєму житті. Але ми це зробили. Дякую за кожен донат", — написав шоумен.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 511


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook