лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Андрій Бєдняков вирушив до прифронтових міст Донецької області

Андрій Бєдняков вирушив до прифронтових міст Донецької області
Андрій Бєдняков із волонтерською місією поїхав до прифронтових міст Донецької області, щоб роздати місцевим жителям продукти харчування.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Так, шоумен розповів, коли він разом з іншими волонтерами їхав із Дніпра, почалися масовані ракетні удари по всій території України, проте доїхати все одно вдалося.

"Тут навіть повітря інше. Тепліше. Зовсім поряд з будинком, але так далеко", - написав Бєдняков.

За словами шоумена, в Авдіївці, незважаючи на постійні вибухи, йому вдалося познайомитися із сім'єю, де хлопчик продовжує вболівати за донецький футбольний клуб Шахтар.

"Війна. Нуль. Розвантажуємо, не звертаємо увагу на вибухи. Вони близько. Вони тут усюди", - поділився він.



Також знаменитість в одному із дворів наштовхнувся на хлопців, які грали у футбол, та приєднався до них. Там вони показали "дротики" від ворожих снарядів. Зокрема, гравці розповіли, що російські окупанти обстрілюють місто ракетами, з яких при розриві розсипаються металеві "голки" розміром з палець і повністю проникають в тіло.

Читайте також: Цибульська заспівала "Красное вино" Каменських українською мовою

Після чого Бєдняков разом з іншими волонтерами поїхали далі, де, крім роздачі продуктів харчування, вони виконували доручення місцевих жителів. Утім, не у всіх селищах люди виходили до волонтерів, бо місцевих мешканців нема.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: korrespondent.net  Переглядів: 124


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook