лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Андрій Бєдняков показав ніжне архівне фото із мамою, яка загинула у Маріуполі

Андрій Бєдняков показав ніжне архівне фото із мамою, яка загинула у Маріуполі
Успішний український ведучий Андрій Бєдняков родом із Маріуполя, де на момент початку війни жила його мам та сестра. На жаль, жінка не перенесла жахів і померла. Сестра зірки шоу "Орел і Решка" зробила все можливе, щоб вивезти маму та поховати як слід.

Днями Андрій Бєдняков знову поділився знімком із мамою. На архівному чорно-білому фото щасливого ведучого знято разом із нею. Також він порадив своїм фанатам зараз же зв'язатися з близькими, поки що є така можливість.



"Я все ще не хочу в це вірити. Дякуємо за виховання. Подзвоніть Мамам. Скажіть, що любите. Нехай і вкотре за сьогодні", - написав Андрій Бєдняков.


У своїй публікації від 6 квітня ведучий розповів, що його мати впала в кому задовго до того, як йому про це повідомила сестра. Артист не зміг навіть попрощатися з нею, проте сподівається, що незабаром зможе з нею попрощатися. Андрій Бєдняков показав ніжне архівне фото із мамою, яка загинула у Маріуполі


Читайте також: Андрій Бєдняков поглузував з російської пропаганди

"російський мир" - гірше за найстрашнішу хворобу. Гірше раку та альцгеймера. Ця ідеологія та армія тягне на той світ швидше, - зазначив Андрій Бєдняков. - путін забрав у мене найрідніше. У мене та ще у тисяч українців. Але ми обов'язково дочекаємось... "Я не хотіла ховати маму біля під'їзду. Як робили решта" (слова сестри Беднякова - примітка Редактора) ... нехай ця фраза з'являється щоразу у вашій голові, мої російські "друзі - мовчуни", коли згадуєте про мене!"

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 421


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook