лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тіна Кароль показала 12-річного героя, який вижив у Маріуполі і зіграв за "Шахтар"

Тіна Кароль показала 12-річного героя, який вижив у Маріуполі і зіграв за "Шахтар"
Співачка показала маленького українця, який зміг вибратися з Маріуполя і втілити в життя головну мрію.

Відома співачка Тіна Кароль показала 12-річного українця, який з дитинства побачив всі жахи війни. Він разом з родиною був змушений тікати з Маріуполя до Польщі, де втілилася в життя його велика мрія - зіграти за донецький Шахтар. Про це зірка написала на своїй сторінці в instagram.



Тіна Кароль показала 12 річного Дмитра Кеду, який здійснив свою мрію і зіграв на одному полі з улюбленою командою - донецьким Шахтарем. Хлопчик за своє недовге життя вже двічі був змушений тікати разом з батьками від російських окупантів. Перші 9 років життя він прожив на Донеччині, в населеному пункті окупованому росіянами. У 2018 році його сім'я втратила роботу і переїхала до Маріуполя, звідки також довелося тікати через російську агресію.


Відзначається, що він разом з батьками ховався в Маріупольському драмтеатрі від бомбардувань. Їм дивом вдалося врятуватися, адже за день до бомбардування окупантами вони виїхали з міста.


"Дмитро Кеда, йому 12 років, і він цілий день провів з командою. Батьки хлопця втратили роботу і у 2018 році вирішили переїхати до Маріуполя. Він і його сім'я вболівають за Шахтар, і були у фан – клубі.

Читайте також: Ірина Фаріон жорстко розкритикувала Тіну Кароль

Вони жили в східному районі міста Маріуполь, коли почалися сильні бомбардування, переїхали в Приморський район, і сім'я ховалася в Маріупольському драмтеатрі, перечитуючи бомбардування з 6 по 15 березня. 16 числа родині вдалося виїхати з Маріуполя, дістатися до Польщі, де вони знаходяться. Це неймовірна мить для хлопця, мрія якого сьогодні збулася. Йому 12 років і він забиває гол за донецький Шахтар у ворота Гданської Лехії. Хлопчина досі боїться гучних звуків, а сьогодні боявся погано зіграти за улюблену команду. Ти - молодець, Дмитро!",- йдеться в повідомленні.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 965


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook