лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Андрій Бєдняков розповів про розмови з сестрою під час бомбардування Маріуполя

Андрій Бєдняков розповів про розмови з сестрою під час бомбардування Маріуполя
Андрій Бєдняков розповів, про що встигав поговорити з рідною сестрою, коли та дзвонила з Маріуполя.

Андрій Бєдняков стали відомим після шоу "Орел і Решка". яке він вів разом з російською блогеркою Настею Івлєєвою.



На відміну від Регіни Тодоренко, Джигана, Наталії Корльової Бідняков не відмовився від своєї батьківщини і з початку війни обірвав всі контакти з землями путіна. Воно й не дивно, адже рідне для Бєднякова місто - Маріуполь - рашисти зрівняли землею.

У перший день повномасштабного вторгнення росії в Україну в Маріуполі перебували мама і сестра Бєдянкова. На жаль, в результаті хвороби і стресу від війни мати телеведучого пішла з життя. Сестрі вдалося врятуватися.

"Сестра виїхала звідти нещодавно. Вона багато розповідала. І про те, як вони чули вибухи. І як їм вимикали світло. Як зливали воду з батарей. Як готували їжу на вулиці. Як розтоплювали сніг. Все було, - розповів Бєдняков в інтерв'ю Дмитру Гордону. – Я намагаюся з нею на цю тему по телефону не говорити. Хочу особисто, коли побачу. Адже всі рази, коли ми зідзвонювалися, розмови виходили короткими. Зв'язку у неї не було, тому виїжджала бог знає куди, щоб зловити її і поговорити хоч трохи. Найдовша розмова тривала хвилини дві з половиною."


Головними питаннями були: "Як ви відчуваєте себе?", "Що і як вам передати?", "Ти як?" Але це вже пізніше. Перші зідзвони з рідними, коли з'явився зв'язок, виявилися складними:

Читайте також: Андрія Бєднякова звинуватили у зраді Маріуполя

"Спочатку, коли вона дзвонила, запитувала: "Як Ви там? Києва вже немає? Харків і Одесу взяли, всіх розбомбили?" Жодної інформації у людей не було, а потім почалася дезінформація. Їм говорили, що все захоплено, а Зеленський зрадив країну. Вмикали навіть ролики з пародією на нашого президента, де повідомляли, що жителі міста нікому не потрібні, - розповів Андрій Бєдняков. – Люди, що сиділи в підвалах протягом двох-трьох тижнів, не вилазячи звідти, що вони могли думати? Те, що пережили маріупольці, не пережив, напевно, ніхто."скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 651


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook