лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Камалія змінила вишукані сукні на військову форму

Камалія змінила вишукані сукні на військову форму
Камалія приміряла на себе військову форму, фігурка зачарувала українців.

Українська співачка Наталя Захур, яку знають під сценічним ім'ям Камалія, яка знаходиться від початку повномасштабного вторгнення в Україні, показала як змінила сукні на військову форму.



Співачка пройшлася перед камерою у спокусливій військовій формі, причарувавши своєю фігурою. Відео зірка виставила на своїй сторінці в Instagram.


Співачка знаходиться в Україні сама. Вона залишилася допомагати українцям, а доньок і чоловіка - бізнесмена відправила за кордон. Нещодавно Камалія вперше за часів війни відвідала доньок і чоловіка у Німеччині, де чоловік Камалії будує для українських біженців житло.


Відомо, що пара усі сили покладає на те, щоб Україна перемогла. Чоловік Камалії - є одним з найбагатших людей в Україні, а дядько та двоюрідна сестра артистки відважно служить у ЗСУ. Камалія дуже пишається своїми рідними.

У коментарях Камалію порівняли з Солдатом Джейн, та назвали принцесою воїном.


Читайте також: Співачка Камалія після критики кардинально змінила свій образ

"Солдат Джейн - Камалия!", "Дякую Вам Камалія за допомогу нашим захисникам та нужденним нашим українцям", "Принцеса воїн", "Ксена", "Так пасує форма, до твоєї впевненої ходи", - написали у коментарях шанувальники співачки.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 178


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook