лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Співачка Камалія після критики кардинально змінила свій образ

Найбагатша співачка після того, як їй дорікнули тим, що вона схожа на Таїсію Повалій, повністю змінилась, Захур не впізнає.

Відома співачка Наталя Захур, сценічне ім'я Камалія, постійно на зв'язку з шанувальниками в соціальних мережах. Вона ділиться світлинами та відео свого особистого життя в соціальній мережі instagram, на її сторінку підписані 237 тисяч осіб



Як відомо, під час війни співачка виїхала за кордон. Зараз вона разом з чоловіком та дітьми виїхала до Англії. Наталя та її чоловік активно допомагають Україні, а також співачка допомагає з житлом українським біженцям в Німеччині.

А нещодавно співачці дорікнули, що її образ дуже схожий на Таїсію Повалій, яка втікла до Росії та виступає там з концертами. Після цього шанувальники були вражені кардинальними змінами зовнішності співачки. Навряд чи чоловік Захур одразу впізнав співачка, як і частина шанувальників.

Камалія змінила все та навіть перефарбувала волосся у вогняно-рудий колір. Якщо раніше співачка надавала перевагу легким вбранням, які приємно пасували до кольору її волосся та не "різали" очі глядачам, то тепер вона обрала яскраво-червоний костюм, які просто кричить та відразу кидається в очі.

Співачка Камалія після критики кардинально змінила свій образ

Варто зазначити, що співачка під новий образ змінила макіяж й щобільше, вона стала виглядати молодшою. Нові фото співачка опублікувала на своїй сторінці та підписала їх "Чекатиму". Супроводжувала колаж нава пісня Камалії. Як співачка раніше вже говорила. Прем'єра нової роботи запланована на 30 серпня, проте зірка вже зацікавила глядачів першим виконанням.

Читайте також: Співачка Камалія потрапила на хейт підписників за російську мову в Лондоні

У коментарях вони написали:

"Ось це вже наша Камалія, а не повалійка"
"Музика дуже гарна приємно слухати браво біс слава Україні"скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 1 643


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook