лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Камалія зізналася, чому їй довелося розлучитися з чоловіком та доньками

Камалія зізналася, чому їй довелося розлучитися з чоловіком та доньками
Напередодні повномасштабної війни Росії проти України, яка розпочалася 24 лютого 2022 року, чоловік Камалії вирішив вивезти з країни їхніх дочок. Захур, який є підданим Великобританії, відвіз близнючок Арабеллу та Мірабеллу до Лондона. Співачка з ними не поїхала, бо не вірила в те, що війна справді розпочнеться.

Їй довелося покинути свій розкішний особняк, маму, яка відмовилася виїжджати з України, переїхавши до Ужгорода, вона переживає за батька, який живе у Чернігові, де поряд із його будинком упав снаряд. У її будинку зараз живе її подруга та ще кілька сімей.



"Мій чоловік підданий Великобританії, ще за тиждень до війни почали приходити повідомлення з рекомендаціями покинути Україну. Через три дні – червоним вже написано було: "Просимо своїх громадян залишити Україну". Ми не вірили, що Росія піде на нас війною. Ми жартували з приводу Байдена, який називав різні дати нападу Росії. За два дні до війни чоловік напружився і сказав, що краще про всяк випадок забере дочок у Лондон, тому що вірив у те, що говорить Європа та Америка. Ми на сімейній раді вирішили, що чоловік з дітьми поїде, а я мала працювати в Києві над номером для музичної премії та новим альбомом. Я залишилася з мамою вдома", – зазначила Камалія.

Співачка зізналася, що завжди хотіла жити в Україні, де вона займалася творчістю, знімала кліпи та готувалася до шоу, попри те, що вона могла жити у Лондоні, Дубаї та будь-якій іншій точці світу.


Читайте також: Камалія вперше з початку війни поділилася рідкісним фото з чоловіком із Польщі

"У нас є в різних країнах нерухомість. Але хочу бути ближче до своєї країни, щоб допомагати. Коли все закінчиться, поїду додому і буду своїми руками з усіма розгрібати руїни, відновлювати нашу країну і робити все, щоб якнайшвидше ми стали щасливими" , - зазначила Камалія, яка зараз перебуває у Польщі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 4 920


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook