лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Співачка Камалія показала свій маєток у Лондоні

Співачка Камалія показала свій маєток у Лондоні
У будинку найбагатшої співачки живуть 16 біженців з України.

Українська співачка Камалія та її чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, які з початку повномасштабної війни в Україні проживають у Великій Британії, наважились показати свій розкішний будинок у Лондоні.

Журналіст британського видання The Telegraph побував в маєтку найбагатшої сім'ї в Хемпстеді (один із найдорожчих районів Лондона), а Камалію порівняв з Леді Гагою.



"Їхнє київське життя було сповнене Bently, приватних літаків і було схоже на реаліті-шоу в стилі Кардаш’ян", — написав журналіст The Telegraph.

У будинку, який належить Мохаммаду Захуру з 1996 року, журналіст побачив розкішний інтер'єр.

"Скрізь стоять стільці, золоті стільці з леопардами. Великі круглі оксамитові стільці. Маленькі дивани, довгі дивани. Шезлонги. Наразі я також нарахував 56 подушок лише в цій кімнаті", — пише журналіст.


Однак Мохаммад Захур не вважає це розкішшю, особливо з початку воєнної агресії Росії, внаслідок якої багато людей лишилось своїх домівок.

"Сьогодні важлива не розкіш. Оскільки вісім мільйонів людей покинули свої будинки, говорити про розкіш занадто. Для нас це вже не розкіш", — сказав мільярдер.

Наразі в маєтку пари у Лондоні проживають 16 біженців з України, а Камалія з чоловіком та двома доньками тісняться тепер в одній кімнаті.

Читайте також: Камалія показала батька та брата, що вижили в Чернігові

"Друзі, родичі, а також пара українських жінок, яких ми спонсорували. У хаті вже немає місця. Ми віддали всі наші кімнати тому, хто прийде. Люди навіть сплять на диванах. Я, Камалія та діти разом спимо в одній кімнаті. Ми повинні робити все, що в наших силах. Всі завжди думали, що Камалія така марнотратна, екстравагантна. Вона виявилася дуже сильною. І у 2014 відмовилася від виступів у Росії. А з 24 лютого вона перестала говорити російською на знак протесту. Я не боюся Путіна. Мені на нього начхати", — розповідає мільярдер.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 825


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook