лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Саша Заріцька з гурту KAZKA кокетливо позує на стогу сіна

Саша Заріцька з гурту KAZKA кокетливо позує на стогу сіна
Стало відомо, що українській гурт KAZKA візьму участь у міжнародному фестивалі в Угорщині та виступатиме на одній сцені з росіянами, шанувальників це обурило.

Український музичний гурт KAZKA, який виконує поп-музику з елементами електро фолку підтримує зв'язок з шанувальниками у соціальних мережах. Його учасники розповідають подробиці свого особистого та творчого життя. Його акаунт налічує 312 тисяч підписників




Нещодавно на своїй сторінці учасники групи опублікували нові фотографії. на них учасники групи позують біля снопів у полі. А солістка Саша Заріцька залізла зверху на сніп та кокетливо розставила ніжки. В руках у неї морозиво. Фото вийшло надзвичайно ніжне та миле. Вони підписали його так:

"Останні літні дні, насолоджуємось сонцем і цінуємо кожен момент, ця сукня, мої хлопці поряд і морозиво. Нехай все буде у нас добре 🤍"



Шанувальники у коментарях відзначили, що фотосесія вийшла класна, а Саша неймовірно виглядає на фото. Поте не всі коментарі схвальні. Проте, підписники обурились на гурт через те, що він збирається брати участь на міжнародному фестивалі в Угорщині, який називається Sziget. Як відомо, на ньому виступатимуть російські артисти. У коментарях вони написали:

Читайте також: Солистка группы Kazka показала аппетитные формы на откровенных фото в купальнике

"Чому ви їдете виступати на фестиваль «sziget» де будуть російські артисти та і щей в Угорщину ?"
"Чому гурт KAZKA буде приймати участь разом із російською виконавицею на фестивалі Sziget???🥵🥵🥵 Ви вважаєте це доречно зараз?"

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 259


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook