лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Схудла солістка KAZKA виїхала з України до США

Схудла солістка KAZKA виїхала з України до США
Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька з початку війни в Україні виїхала за кордон. Ось уже місяць вона перебуває у США та ділиться кадрами з Нью-Йорка. Беручи участь у благодійних заходах, вона хвалиться своєю стрункою фігурою та відмінним смаком в одязі.

Днями у "Великому яблуку" відбувся мітинг на підтримку України, на якому зібралися українські емігранти, які працюють у США. На місці збору Олександра Зарицька з'явилася у чорній сукні, масивних чоботях та трендовому тренчі, тримаючи в руках прапор України.



"Прилетівши в Нью-Йорк, я поставила собі ціль - зробити все можливе і неможливе, щоб допомогти моїй країні перемогти страшну війну. За місяць тут я знайшла прекрасних і сильних людей, які мають таку саму ціль як і я. Я знаю що буває важко, опускаються руки, інколи думаєш що робиш не достатньо і картаєш себе що міг зробити більше. Я знаю. Єднаємося і працюємо над спільною перемогою! Ми молодці, ми всі великі молодці! Слава Україні", – зауважила солістка KAZKA.


Читайте також: Солистка группы Kazka показала аппетитные формы на откровенных фото в купальнике

Незадовго до війни Олександра Зарицька провела величезну роботу над собою і скинула понад 30 кілограмів. Зрушення почалися, коли вона розпочала участь у шоу "Танці з зірками". Щоб її партнерові було легше з нею, співачка переглянула своє харчування, почала ходити в басейн, а також багато тренувалася. Після вильоту з проекту солістка KAZKA продовжила займатися собою.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 4 172


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook