лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Олександра Заріцька розповіла, що орки зробили з її майном

Олександра Заріцька розповіла, що орки зробили з її майном
І яка небезпека чекала на неї в особистому будинку.

Солістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Заріцька відверто розповіла, як орки познущались над її майном, і яка небезпека чатувала її в особистому будинку.

Зірці українського шоубізнеса Олександрі Заріцькій евакуюватись із Київської області допоміг власний батько. В той час він перебував у Макарові, куди спершу зайшли російські війська, тож чоловік зрозумів — Ірпінь буде наступною ціллю орків. Так, кілька місяців Олександра жила далеко від дому, а як тільки Ірпінь звільнили — поїхала, подивитись, в якому стані її майно.



"З того, що мало цінність для мене, нічого не взяли. Фото, картини, які я малювала — це все залишилось. Вкрали досить дивні речі, як на мене, наприклад, сушарку для рушників з ванної кімнати, забрали величезні електричні батареї. Звичайно, перерили всі речі, перелопатили коробки з-під iPhone, мабуть, думали, що там лежать телефони", — розповіла солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька.


І хоча артистка навідалась у будинок, жити там поки не наважується, впевнена — повертатись поки небезпечно, адже Київська область нашпигована мінами.


"Ми залишились там переночувати, а на другий день прийшли сапери. Передивились усе і розповіли нам чимало жахаючих історій. Наприклад, про те, що міни залишають під бачком унітазу, в пральних машинках, у взутті та навіть під матрацами", — поділилась вражаючими прикладами артистка з ведучими каналу.

Якщо з житлом Заріцької орки обійшлися більш-менш обережно, то автівку, що стояла на вулиці цілою не лишили.

Читайте також: KAZKA випустила пісню про те, що Україні не окей (ВІДЕО)

"На одній машині ми виїхали, а іншу залишили під будинком. І чомусь вони вирішили побити її сокирами. Мабуть, через те, що не змогли її угнати — ключів удома не було. Побили добряче і вкрали акумулятор, тож на ремонт доведеться нормально витратитися", — прокоментувала солістка гурту KAZKA.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 429


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook