лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Донька коміка з "Квартал 95" Євгена Кошового, Варвара зачарувала своєю приголомшливою красою

Донька коміка з "Квартал 95" Євгена Кошового, Варвара зачарувала своєю приголомшливою красою
Талановита красуня показала нові світлини, завороживши своєю чарівністю.

Надзвичайне оригінальне фото показала красуня Варвара своїм шанувальникам, які слідкують за дівчиною ще з часів участі у шоу "Голосі країни" та "Ліга сміху".



На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася новим селфі, яке викликало у шанувальників бурю захоплення. 14-річна Варя дуже гарна, а також дуже талановита. Імовірно, дівчина від своїх батьків взяла найкращі якості. Кошова двічі брала участь у музичному проєкті "Голос. Діти" у "Розсміши коміка" та "Ліга сміху".


Старша донька коміка тільки починає ставати популярною, потроху займає помітне місце на українському шоубізі. На новому знімку видно, як сильно подорослішала дівчина — хоча дівчині виповнилось лише 14-ть, вона вже перетворюється на прекрасну леді.


Для знімка Варвара Кошова зібрала коси у "хвостик", підфарбувалася, та відхилила голову вбік та назад, на другому фото, показуючи вигин шиї. Вечірній образ у дівчини вийшов природним та стильним.


Блиск на губах, та підфарбовані очі, а на шиї намисто з перлів.


Не бракує Варварі й шанувальників, які захвалили дівчинку коментарями:


Читайте також: Дочь Кошевого из «Квартал 95» удивила непривычными фото

"Найкраща дівчина в цьому місті", "Мояшкина", "Варя ну це 10/10!", "Шикарна", "Крутяк", "Краш", - написали шанувальники.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 3 281


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook