лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Гвінет Пелтроу показала фото дочки, яка подорослішала, зі шкільного випускного

Гвінет Пелтроу показала фото дочки, яка подорослішала, зі шкільного випускного
18-річна Еппл Пелтроу — донька актриси Гвінет Пелтроу та фронтмена гурту Coldplay Мартіна — закінчила школу. З цієї нагоди її знаменита мама опублікувала в Instagram-сторіс знімок зі спадкоємицею, що подорослішала, і привітала її з новим етапом у житті.

Вітаю всіх випускників, особливо Еппл", — написала Гвінет.

На фото 49-річна Пелтроу усміхається поруч із донькою та колишнім чоловіком Крісом Мартіном, одягненим у класичний темний костюм. Кріс обіймає Еппл.

Фанати акторки вже не раз писали про те, як сильно донька Пелтроу схожа на свою зіркову маму. У коментарях під кожним фото її порівнюють із Гвінет.

У травні випускниці виповнилося вісімнадцять. Із цієї нагоди її знаменита мама опублікувала в себе в соцмережах знімок доньки та написала проникливий пост, у якому, не приховуючи емоцій, привітала спадкоємицю з днем народження.



"Моє серце переповнюється почуттями, які я не можу висловити словами. Ти екстраординарна з усіх сторін. Із днем народження, моя дорога дівчинко. Я сподіваюся, ти знаєш, наскільки ти особлива та скільки світла ти принесла всім, кому пощастило тебе знати. Особливо мені. Я кажу це весь час і ніколи не перестану ... за словами тітки Дрю, я народилася в той день, коли народилася ти. Я тебе люблю. Мама", — написала Гвінет під фото дочки.



Гвінет Пелтроу та Кріс Мартін одружилися у 2003 році, у 2004 році в них народилася донька Еппл, а через два роки син Мозес — зараз йому шістнадцять років. У 2016 році пара розлучилася, але обидва зуміли зберегти теплі почуття одне до одного та продовжили разом виховувати дітей.



У 2014 році Гвінет Пелтроу познайомилася зі сценаристом Бредом Фелчаком, який працював над серіалами "Хор", "Американська історія жахів" і "Королеви крику". У 2018 році вони одружилися та досі щасливі в шлюбі.

Читайте також: Тарабарова показала, як її 3-річний син грається на потрощеному майданчику

Нещодавно Гвінет розповідала про те, що кожного ранку вони з чоловіком починають із медитації, і це найкращий час, який вони проводять разом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 963


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook