лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анна Саліванчук зачарувала виглядом у розкішній вишиванці та поділилася переживаннями

Анна Саліванчук зачарувала виглядом у розкішній вишиванці та поділилася переживаннями
Актриса показала себе в новому образі і поділилася з шанувальниками думками.

Відома українська актриса Анна Саліванчук захопила неймовірним виглядом в розкішній вишиванці і поділилася думками на 105-й день війни. Фото зірка опублікувала на сторінці в соцмережі instagram.



Анна Саліванчук одягла вишиванку і поділилася думками стосовно війни, яка триває вже четвертий місяць. Вона зазначила, що у неї, як і у кожного українця, болить серце за рідну країну.


"Триває 105-й день війни! Біль у серці кожного українця, бо війна приносить з собою кров, розруху і страждання від втрат. Вона йде по країні, залишаючи після себе страшні сліди, хворобливі і незворотні. Смерті, стресу і травматичних подій занадто багато. Сьогодні нова реальність - це спати і прокидатися під звуки сирен", - поділилася Саліванчук.

Втім, незважаючи на всі біди і страждання зірка впевнена, що Україна не просто вистоїть, а стане ще кращою, ніж була до початку вторгнення.


Читайте також: Анна Саліванчук поділилася рецептом смачного обіду для всієї родини

"Ми на своїй землі, ми витримаємо, хоча дуже багато невинних жертв. Ворог думав, що війною роз'єднає Україну, але мирне населення показує окупанту, що він прийшов не туди, де його чекають. Я вірю в нашу перемогу, в Збройні Сили України, і впевнена, що ми відбудуємо свою державу, і вона буде краще, ніж до війни", - додала актриса.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 486


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook