лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Андрій Бєдняков поглузував з російської пропаганди

Український ведучий Андрій Бєдняков висміяв фейки кремлівської пропаганди. Він розповів про звичайний день в Україні очима росіянина.

Телеведучий Андрій Бєдняков висміяв міфи російської пропаганди на сторінці в інстаграмі. Він нагадав росіянам, що вони не знають, що означає "свобода".

Ведучий розповів про "звичайний день в Україні" за мотивами Кремля. Він пожартував про біологічну зброю, Степана Бандеру і російськомовних пенсіонерів.



"Вийшов я, підстилка Заходу, надвір. Подивився на всі боки. Зграя фашистів і наркоманів прив'язує до лапок голубів біологічну зброю. Армія ЗСУ у легінсах та на підборах знову стріляє по своїх. Сатаністи відривають голови сніговикам при дітях. Бандера сидить на лавці й робить коктейлі Молотова", – з сарказмом написав Андрій Бєдняков.

"Нічого незвичайного. Просто звичайний день в Україні. Гаразд, піду в будинок, а то он пенсіонерів знову почали бити за російську мову. Втретє за сьогодні. Бідні. Весною пахне. Весною особливо чітко чутний запах свободи. "Свобода" – загугліть, що це означає", – додав ведучий.

Андрій Бєдняков поглузував з російської пропаганди

Читайте також: Євгенія Власова згадала перший день війни

Зірки спростовують міфи російської пропаганди

* Співачка Tayanna пояснила росіянам, що означає слово "бандерівці" та зі сарказмом відповіла на божевільні закиди про те, що "бандерівці на площах їдять москалів".
* Оля Полякова спростувала міф про утиски російськомовних. Вона пригадала, як зібрала у Львові стадіон фанів, хоч є російськомовною артисткою.
* Анатолій Анатоліч натомість поділився кумедними порадами, як українцям відповідати на безглузді закиди ворожої пропаганди.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 389


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook