лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Зірка "Орел і Решка" Коля Серга розповів, чи зможе Україна пробачити росіянам

Зірка "Орел і Решка" Коля Серга розповів, чи зможе Україна пробачити росіянам
Артист заявив, що на нього оголосили "полювання" в рф і розповів, коли Україна зможе пробачити росіян.

Український музикант і поет Коля Серга емоційно звернувся до всіх росіян, які підтримують злочинні дії Путіна. Він заявив, що якщо Україна і зможе пробачити, то це буде можливо тільки коли у рф "вимре покоління рабів". Про це артист розповів на своїй сторінці в instagram.



Коля Серга повідомив шанувальникам, що знайшов замовлення на себе в одному з російських пабліків. У Росії закликали інформаційно атакувати артиста. Також він заявив, що провина за масові вбивства мирного населення в Україні лежить не тільки на Путіні і його оточенні, а й на звичайних росіянах, які підтримують все, що вирішить "правитель".


Артист зазначив, що в майбутньому Україна, можливо зможе пробачити Росію за скоєне, але це буде не раніше, ніж через 40 років. Саме стільки, за словами музиканта, потрібно часу, щоб в Росії оновилося покоління, і "вимруть раби".

Коля Серга підкреслив, що відхід Путіна по більшому рахунку нічого не вирішить, адже російський народ знайде собі нового тирана, який продовжить кошмарити їх і весь світ.

Читайте також: Серга в пісні "Аналоговнет" заспівав про Баскова, який підтримав війну (ВІДЕО)

"Я знайшов відповідь на питання, коли Україна пробачить Росію. Через 40 років. Після того як 80% росіян усвідомлюють допущене і зроблене, і почнуть просити вибачення. 40 років, саме стільки знадобилося Мойсею, щоб вивести рабську породу зі свого народу. 40 років, коли вимре покоління рабів. Коли покоління оновиться. Тільки тоді Україна, можливо, зможе пробачити Росію. Тиранія зникає не зі смертю тирана, а зі смертю останнього раба. Тому що поки народ рабський він буде шукати собі господаря. Буде шукати собі диктатора і тирана", - сказав артист.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 323


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook