лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Коля Сєрга підірвав мережу своїм першим україномовним треком "Тільки разом"

За більш ніж 10 років музичної кар'єри в Колі Сєрги не було жодної пісні українською мовою. Однак 10 жовтня вийшла його перша "пташка" – "Тільки разом". У кліпі на патріотичний трек з'явилися кадри воєнної хроніки.

У день, коли Росія випустила по Україні 84 ракети, Коля Сєрга увірвався в шоу-біз з україномовною піснею "Тільки разом". Її реліз відбувся на інтернет-платформах "Культурного десанту". Зірковий захисник випустив трек для того, щоб нагадати – залякати українців не вдасться.

{baner_news}

"Нас не залякати. Не вийшло 24 лютого і не вийде ніколи. В них завжди була перевага в кількості ресурсів, снарядів і "человекоединиц". Але в нас перевага в силі духу, єдності і розумі", – потужно презентував артист у ютубі.

Так, за мотивом трек "Тільки разом" нагадує повстанські пісні, а кліп на нього демонструє страшну реальність, в якій Україна живе з 24 лютого. У відео і обстріли цивільних, і філігранна робота ЗСУ на фронті, і мітинги проти російської окупації, і "Народні Байрактари", на які збирали всією країною. Це без сумніву новий воєнний хіт.

"Під час цієї підлої війни ми переживали дійсно страшні речі, але швидко опановували себе, і це нас загартовувало на перемогу. Тож це відео нагадує про те, що ми пройшли, і що ми здобули. Ми непереможні. Бо ми разом. Бо ми українці", – підбадьорив Коля Сєрга.


Як трек Колі Сєрги "підірвав" мережу:

"Дуже круто звучиш українською";
"Дуже потужно. Бережіть себе, хлопці";
"Потужна пісня, сильні слова, гарний голос та фантастичні українці. Ми переможемо тільки разом";
"Дякую! Дуже сильно, пробирає! Слава Україні";
"Пісня дуже сильна";
"Сильно. У голові одразу рядки засідають".

Читайте також: Коля Сєрга розповів, як в Одесі ловив колаборантів

Нагадаємо, що першим, хто почув україномовну пісню Колі Сєрги, був Святослав Вакарчук. Лідер гурту "Океану Ельзи" сам знайшов його номер, зателефонував і сказав, що хоче познайомитися. Їхня зустріч відбулася в Одесі в ще у травні.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 575


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook