лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Макс Барських презентував святково-патріотичний сингл

Макс Барських презентував святково-патріотичний сингл
Нова пісня співака стала четвертим україномовним треком від початку повномасштабного вторгнення і присвячена 31 річниці незалежності країни.

Макс Барських презентував свій четвертий україномовний сингл під назвою "Україна", приурочений до Дня Незалежності нашої країни.



"Усі ці пів року війни я відношусь до музики, як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого життя. Поки що я не знайшов нового себе. Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання. "Україна" — це пісня-мрія. Я вірю в таку перемогу, коли вся країна стає єдиною незламною родиною. Україна — це сім‘я, в якій люблять і розуміють", — прокоментував прем’єру Барських.


Читайте також: Макс Барських випустив пісню-обіцянку українською мовою

Презентація треку Макса відбулася на офіційному YouTube-каналі співака, а телевізійну версію пісні можна буде почути в колаборації з українськими виконавцями нового покоління KOLA, Вася Демчук, ROXOLANA та TVORCHI в рамках святкового концерту до Дня Незалежності о 21:00 в ефірі "Єдиних новин".

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 996


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook