лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Коля Сєрга розповів, як в Одесі ловив колаборантів

Коля Сєрга розповів, як в Одесі ловив колаборантів
Український музикант Коля Сєрга, який служить у лавах ЗСУ, розповів, як в Одесі ловив колаборантів.

Про це повідомив артист в інтерв'ю Слава+.

Зокрема, він зізнався, що співпрацює з однією організацією захисту України, яка затримала ворога, коли артист був приманкою.

"Я в Одесі співпрацював з однією організацією, яка стоїть на захисті України, і двічі був співучасником затримання колаборантів. Перший раз я був як приманка для зустрічі, і людину успішно "накрили". Але про цю історію я не можу розповісти докладно", – сказав він.

На другий раз до Сєрги підійшов чоловік, який заявив, що проти Росії, і запропонував співпрацю. У свою чергу виконавець вирішив перевірити його і передав номер телефону організації.



"Ще одна історія, коли до мене підійшла людина, запропонувала співпрацю. Чоловік сказав, що має родичів у Росії і що вони погані, і запропонував попрацювати. Я погодився, взяв у нього номер телефону і попросив хлопців перевірити чоловіка. А хлопці вміють діставати інформацію, навіть якщо для цього потрібно дві доби не спати, – вони це зроблять. І виявилося, що це був ФСБшник, вони його взяли, проторували і – тепер він співпрацює з ними", – додав артист.

Читайте також: Макс Барських випустив пісню-обіцянку українською мовою

У виявленні зрадника допомогли фотографії, що збереглися у базах даних смартфона.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: korrespondent.net  Переглядів: 720


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook