лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Крутоголов з "Дизель Шоу" пояснив, чому вони досі скандалять з сестрою Марини Поплавської

У сестри покійної Марини Поплавської складні стосунки з "Дизель Студіо", де та працювала. Не так давно Людмила заявила, що родині не виплатили зароблені акторкою гроші. Єгор Крутоголов прокоментував скандал і пояснив, чому жінка даремно поливає їх брудом.

Актор і художній керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов каже, що рідна сестра Марини Поплавської Людмила – складна людина, яка нападала на всю команду. На думку зірки, справа не тільки в грошах, а й тому, що жінка досі вважає їх винними у смерті своєї сестри.

Єгор Крутоголов розповів, що в пам'ять про Марину Поплавську "Дизель Студіо" хоче встановити пам'ятник не тільки на цвинтарі, а й в її рідному Житомирі. Однак саме Людмила не дозволяє їм це зробити.



Крім того, гумористи нібито не залишили без грошей племінників акторки, адже дітей у неї не було. Так, є два депозити по 20 тисяч доларів, на які дівчатам мали б купити по квартирі в Житомирі, коли їм виповниться 18 років. Однак їхня мати й тут не погоджується.

"Вона хоче, щоб ми їй заплатили гроші. Це все дуже складні стосунки. Я думаю, що вона звинувачує нас у її смерті, що ми в цьому винні. Лежать два депозити по 20 тисяч доларів для її ж дітей, а вона ллє на нас бруд, г*вно і звинувачує у всіх смертних гріхах", – різко заявив Єгор Крутоголов.

"Піаритися на імені мертвої подруги – це якийсь треш. Це останнє, що ми хотіли б робити. Ми хотіли б зберегти добру пам'ять про неї, хороше ставлення, щоб люди її не забували. Ми спеціально формуємо ефіри з її участю, щоб вона продовжувала з'являтися на телебаченні", – додав гуморист.


Нагадаємо, Марина Поплавська загинула 20 жовтня 2018 року біля села Мила в Бучанському районі Київської області. Автобус "Неоплан", в якому акторка гастролювала з командою, зіткнувся з вантажівкою. Вона сиділа поряд з водієм і не мала шансів вижити.
Що про депозити від "Дизель Студіо" каже сестра Марини Поплавської

Нагадаємо, у липні 2022 року Людмила Поплавська заявила, що "Дизель Шоу" не виплатили гроші, які Марина заробила за 4 концерти під час свого останнього туру та на зйомках серіалу "На трьох" влітку 2018 року. Разом з тим вона спростувала те, що колеги гумористки відкрили її донькам депозити.

Читайте також: Егор Крутоголов прокомментировал гибель Марины Поплавской

"Фонди й депозити, начебто відкриті племінницям Марини, які пан Бланар, а також пан Крутоголов анонсували на всю Україну, – є відвертою брехнею. Юридично це неможливо", – коментувала Людмила Поплавська.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 701


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook