лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Даша Астаф'єва розговорилась про нове кохання (ВІДЕО)

Українська модель і співачка Даша Астаф'єва розповіла про нове кохання. Вона поділилась, що неординарного в її стосунках і чому вона соромиться зізнаватись про бойфренда.

Українська модель та співачка Даша Астаф'єва ще кілька місяців тому розповіла, що знайшла нову любов. Тепер вона розговорилась про свого бойфренда.

Попередні стосунки знаменитості були травмуючими, тому вона радіє новому досвіду в стосунках. Водночас Даша розповідає про це неохоче.

"Я соромлюся про це говорити, бо зараз дуже багато всього важливого, жахливого, катастрофічного. Ми завжди прибираємо своє щось особисте на інший план. Мені боляче і незручно радіти, що я така щаслива, я такі моменти переживаю вперше у своєму житті. Блін, війна, люди вмирають…" – зізналась Астаф'єва.



Зірка зізналась, що після розриву доволі швидко перейшла до іншого чоловіка. Він привернув її увагу незвичними та нестандартними запрошеннями та побаченнями.

"Ось усі кажуть: "Полетіли на Мальдіви" або "А хочеш, я тобі це..." А тут людина розповідає: "А в мене бобер зніс дерево, і ми з нього зробили таку лавочку! Приїдь, посидимо...". "А я зараз готую вечерю. Може, ти хочеш? Я б тебе запросив". І знаєш, у мене там зйомки, польоти, поїздки і думаю: "Вечеря, я що голодна?". А він скидає фотку, а я дивлюся і думаю: "Гарно". Я просто так мало зустрічала чоловіків, які самотньо влаштовують свій побут таким затишним та красивим, куди хочеться увірватися".

"Мені вже сто років, а я такі речі роблю вперше. Там знаєш, їдемо знайомитися з батьками, а я така: "Блін, мене скоро на пенсію проводжатимуть, а я ось це хвилююся". Таке щось нове", – поділилась Даша Астаф'єва.

Що Астаф'єва казала про стосунки раніше

Лише наприкінці квітня Даша зізналась, що має нове кохання. Вона ділилась, що до війни депресувала й почувалась непотрібною. Але тепер все по-іншому. Фани припускають, що модель знайшла стосунки вже під час вторгнення.

Читайте також: Даша Астаф'єва захопила неймовірно стильним вбранням

"Сьогодні я почуваюсь потрібною, гарною людиною, справжньою жінкою, українкою. Щодня я втомлююся від гарних справ, це дуже велика гордість для мене".

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 285


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook