лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Даша Астаф'єва розкритікувала проросійського коміка Нурлана Сабурова (ВІДЕО)

Даша Астаф'єва розкритікувала проросійського коміка Нурлана Сабурова (ВІДЕО)
Фотомодель та співачка Даша Астаф'єва емоційно звернулася до казахського і російського коміка Нурлана Сабурова. Українська зірка розкритикувала артиста, який не підтримав Україну.

Сабуров посміявся на своєму концерті з активістки, яка вирішила привернути увагу до війни. Дівчина вийшла на сцену у сукні з червоними краплями, що імітують кров. Гуморист із іронією звернувся до неї. Він запитав: "У тебе що, місячні?".



Астаф'єву обурила поведінка колеги з шоу-бізнесу. Колишня солістка гурту NikitA обматюкала Нурлана.

"Сабуров, ти ху*ло єб*не! Я буду тебе п*здити особисто і буду отримувати від цього величезне задоволення!" - вигукнула зірка журналу Playboy. Вона розлютилася і кілька разів вдарила рукою по столу в YouTube-шоу ISLND TV.


Артистка дорікнула стендаперу за мовчання про війну, яку розв'язала Росія з Україною. Нурлан заявляв, що він боїться за безпеку своїх близьких.


Даша дуже переживає через події в рідній країні. Вона нагадала, що величезна кількість наших жінок постраждала від дій російських окупантів. Військові злочинці гвалтують і вбивають дівчат та дітей, виправдовуючи свої звірства. Фотомодель наголосила, що її підтримали багато співвітчизників Сабурова.

Читайте також: Даша Астаф’єва розповіла, як змінилось її життя за час війни

"Я була обурена цим стільки днів! Він просто не знає силу жіночої агресії та настрою. Йому бажаєш, щоб він обісрався, де він є! Він недооцінив силу українців, які за кордоном", - резюмувала поп-діва.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 677


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook