лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка

Українська співачка Оля Цибульська понад 20 років перебуває в стосунках з коханим, якого увесь цей час приховувала. Нарешті знаменитість показала обличчя чоловіка.

Відома українська співачка Оля Цибульська вперше за 20 років розсекретила ім'я свого чоловіка та назвала його ім'я. Це Сергій Грисюк – бізнесмен та колишній депутат.



Виконавиця опублікувала на сторінці зворушливе відео, в якому нарешті показала кадри з чоловіком. Вона розповіла, що просила Сергія показатися публіці ще з початку повномасштабної війни.

"Ми разом понад 20 років, та ніхто не знав його імені та не бачив його обличчя. За довгу кар'єру в шоубізнесі мені приписували численні романи з відомими чоловіками, сина від Дзідзьо і навіть таємний шлюб з олігархом", – поділилась Оля Цибульська.

Оля Цибульська показала чоловіка: відео

Свого коханого артистка показала в його день народження. Вона поділилась. що разом з ним взяла участь у благодійному проєкті.

"З початку повномасштабної війни я вмовляла його врешті вийти з тіні, бо я більше не могла тримати жодних секретів від тих, з ким переживаю одне горе і ховаюся в одних бункерах. І він погодився взяти участь в проєкті на підтримку безпритульних тварин, що постраждали від війни. Знайомтеся, це Сергій. В нього сьогодні день народження. І я його люблю. Сама не вірю, що я це публікую. Тепер в нас з тобою жодних таємниць".

Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка

Нагадаємо, журналісти ще минулого року розсекретили особистість чоловіка Олі Цибульської. Ще тоді стало відомо, що це Сергій Грисюк. Втім, тоді співачка емоційно відреагувала на злив інформації.

Несподіваний допис Олі Цибульської розлетівся мережею. Зіркові колеги співачки та її шанувальники вітають Сергія з днем народження та радіють, що тепер артистка немає секретів від публіки.

Читайте також: Оля Цибульська розповіла, яку капость їй влаштував чоловік

Оля Полякова: "Блін, Оля такого гарного мужика ховала";
Даша Квіткова: "Любі, обожнюємо вас";
Павло Зібров: "Який файний хлопець, молодець, що вийшов з тіні! Ви чудова пара та родина! Дай Боже міцного здоров’я та мирного неба";
Соломія Вітвіцька: "Нарешті! Така гарна пара".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 682


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook