лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Надя Дорофєєва поділилась лайфхаком у вивченні української мови

Українська співачка Надя Дорофєєва услід за іншими зірками переходить на українську. Вона поділилась лайфхаком у вивченні та практикуванні мови.

Співачка Надя Дорофєєва відома здебільшого російськомовним репертуаром, тому вона продовжує вивчати українську та працювати над новими піснями. Днями зірка опублікувала нове фото та поділилась лайфхаком.



Виконавиця поділилась, що почала прокачувати українську мову ще напередодні "Голос. Діти". Тоді викладачка порадила їй читати книжки українською вголос.

"Що?" – подумала я. Останній раз я таке робила певно в школі, тому трохи скептично до цього поставилась. Але скажу вам, це крутий експіріенс і це дійсно працює. Тепер, якщо випадково будете це чути, все ок, я просто прокачую свої скіли", – з гумором розповіла Дорофєєва.

Зірка додала, що якщо хтось з її фанів теж на етапі вивчення – лайфхак можна "брати на замітку".

Надя Дорофєєва також поділилась кумедним фото, яке зробила у дзеркалі. Вона сиділа на кріслі у білій довгій сорочці та зі склянкою на голові.

Надя Дорофєєва поділилась лайфхаком у вивченні української мови

Читайте також: Надя Дорофєєва поділилася своєю "місією" заради перемоги України

Що кажуть зірки про українську мову

Павло Зібров звернувся до Полякової та Єфросиніної й закликав їх розмовляти українською. Він вважає, що лише постійним спілкуванням можна відточувати знання мови, й не страшно, якщо кілька слів будуть російські.
Віталій Козловський наголосив, що українська мова – це ідентифікація. Й хлопці та дівчата, що воюють на фронті, помирають не просто так.
Григорій Решетник виступив проти продукування російськомовного контенту. "До кого ми хочемо достукатися, донести цю інформацію, кого хочемо переконати… Та нехай перекладачами користуються, хто не розуміє української та починають вчити її врешті".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 747


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook