лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Співачка Камалія потрапила на хейт підписників за російську мову в Лондоні

Співачка Камалія потрапила на хейт підписників за російську мову в Лондоні
Українська співачка Камалія потрапила на хейт підписників за російську мову в Лондоні.

Найбагатша співачка Наталя Захур, сценічне ім'я Камалія, часто спілкується з шанувальниками в соціальних мережах. Вона ділиться світлинами та відео свого особистого життя в мережі instagram. За її сторінкою стежить 231 тисяча підписників



Як відомо, зіркова сім'я не лишилась осторонь трагедії в Україні. Камалія багато подорожувала з благодійними концертами, допомагає біженцям з України в Німеччині та ЗСУ.

Вона ненадовго побувала в Україні та згодом поїхала до своєї родини за кордон. Адже чоловік та доньки дуже переживали за маму та вважають, що надовго лишаться в Україні ще небезпечно.


А нещодавно Камалія вирішила підтримати землячок у Лондоні. Вона зауважила, що найкращі майстрині лише з України та показала, яки патріотичний манікюр їй зробили українки у новому салоні, який щойно відрили за кордоном.

Камалія дуже хотіла допомогти дівчатам та у відео розповіла про салон нігтів. Проте попала у невеличкий зашквар. Коли хотіла запросити до нього своїх підписників, то випадково сказала російською мовою "Добро пожаловать".

Читайте також: Співачка Камалія показала свій маєток у Лондоні

Варто зауважити, що ця фраза трохи зачепила підписників. У коментарях вони взялися правити зірку та написали, що українською буде : "ласкаво просимо" та попросити більше не вживати російську версію.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 618


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook