лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Наталя Сумська поділилась рідкісним архівним фото свої юності

Наталя Сумська поділилась рідкісним архівним фото свої юності
Відома акторка театру Сумська показала як виглядала в молодості в українському народному костюмі.

Наталя Сумська, акторка академічного драматичного театру імені Івана Франка та телеведуча час від часу спілкується з шанувальниками у соціальній мережі. Вона ділиться з підписниками подробицями особистого та професійного життя



Цього разу Наталя опублікована рідкісне архівне фото у сторіс, на якому вона ще зовсім юна стоїть в українському народному костюмі.


Варто зазначити, що перед війною ходили чутки, що сестри Ольга та Наталя не ладять між собою. А Наталю Ольга навіть не запросила поздоровити з 88-річчям матір. Проте Ольга розвіяла ці чутки й сказала, що Наталя приходила, проте в інший час, бо у неї була робота.

З початком повномасштабного вторгнення сестри втратили матір - вона померла. Ольга тоді зі сльозами на очах згадувала трагічний день похорон.

Варто зазначити, що з початку війни Наталя небагатослівна в соціальній мережі. На початку бойових дій вона на деякий час зникла з інформаційного простору, проте невдовзі повернулась до шанувальників. Зараз вона в Києві та продовжує грати в театрі.

Читайте також: Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв виступили з благодійним концертом для переселенців

Відома акторка вирішила показати шанувальникам, як вона виглядала, коли була зовсім юною. Акторка розмістила рідкісне архівне фото на якому вона вдягнена в українській народний костюм. Варто зазначити, що вбрання дуже личить молодій дівчині, а особливого шарму додає сережка у вусі. Дивлячись на це фото, так і хочеться вимовити: "файна україночка".

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 358


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook