лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Шоколадні панкейки від Євгена Клопотенка

Якщо кожного дня для вас сніданок – це виклик, давайте разом приймемо його. План дій такий: звечора вирішить, що приготуєте шоколадні панкейки, а зранку просто зробіть це за моїм перевіреним рецептом. Повірте, після першого посмаженого смаколика мотивації та натхнення буде більше.

Панкейки виходять напрочуд м’які та такі шоколадні, що вам здаватиметься, наче ви їсте пухкий молочний шоколад. Буде важко втриматися і дочекатися, поки вся сім’я збереться за столом для сніданку. Тож робіть побільше. Ще тепленькі панкейки поливайте улюбленим варенням чи медом. А хто знає, може розійдетеся та приготуєте до них заварний крем. Якщо немає вдома какао, ось вам панкейки на воді з насиченим ванільним ароматом.



Поради з приготування панкейків

Для приготування тіста на панкейки беріть жирне молоко, щоб вони були ніжними на смак. Кількість цукру я не раджу збільшувати. Панкейки мають бути в міру солодкими, адже зазвичай подаються з варенням чи медом.

Щоб у вас все вийшло з першого разу, зверніть увагу на консистенцію тіста. Воно має бути не таким рідким, як на млинці, але і не таким густим, як на оладки. Коли будете виливати на пательню, воно лише трішки розтікатиметься. Також важливо, щоб тісто було однорідним і без грудочок. Якщо не впевнені, що впораєтесь з цією задачею за допомогою кухонного віничка, скористайтеся блендером з насадкою віничок, кухонною машиною чи міксером. І нумо вже готувати!

Інгредієнти

250 мл молока 2,5%
200 г борошна
1 яйце
2 ст. л. цукру
10 г розпушувача
2 ст. л. соняшникової олії
2 ст. л. какао
дрібка солі

Шоколадні панкейки: покроковий рецепт

Крок 1

В миску вбийте яйце, додайте 2 ст. л. цукру та дрібку солі. Збийте віничком до об’єднання. На цьому етапі цукор не весь розчиниться і це нормально.

Крок 2

В окремій мисці змішайте 200 г борошна, 2 ст. л. какао та 10 г розпушувача.

Крок 3

Додавайте в яєчну суміш тонкою цівкою 250 мл молока 2,5% та продовжуйте збивати віничком.

Крок 4

Влийте 2 ст. л. соняшникової олії, перемішайте та додавайте суміш з борошна та какао.

Крок 5

Вимішуйте тісто для панкейків, щоб не було грудочок.

Крок 6

Розігрійте суху пательню та на середину вилийте тісто ополоником. Я зробив панкейки діаметром приблизно 15 см. Смажте, допоки зверху не будуть з’являтися бульбашки, а потім переверніть на інший бік.

Крок 7

Читайте також: Фруктові панкейки на кефірі: секрети приготування смачного сніданку

Готові панкейки викладайте на тарілку один на один та подавайте до столу з улюбленим варенням або медом, поки тепленькі.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 235


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook