лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Соковитий та ніжний: ескалоп з індички в духовці з сиром і томатами

Він ніжний та соковитий, дуже швидкий у приготуванні та смачний. І, мабуть, лише тільки цих слів досить, аби ви зробили ескалоп з індички. Цю страву можна готувати з будь-якого приводу – чи то звичайний обід або вечеря, посиденьки з близькими та друзями та навіть до святкового столу. Навіть коли ви дізналися, що гості прийдуть за годину, цей рецепт виручить вас.

М’ясо індички доволі ніжне. Тому запікати його – один з найкращих варіантів. Але у приготуванні філе індички в духовці дуже важливо не пересушити м’ясо. У нашому рецепті соковитість м’яса зберігається завдяки томатам і невеликому часу запікання. А твердий сир робить смак страви більш багатогранним та насиченим.

Як вибрати філе індички?

Для того, аби страва вдалася, дуже важливо вибрати якісне м’ясо. Філе індички може продаватися як цілим, так і вже порізаним на слайси. Радимо обирати цілий продукт та нарізати його самостійно. Зверніть увагу на колір м’яса: воно має бути ясно-рожевим та однорідним. Якщо ви помітили темні плями, таке м’ясо краще не брати. Якщо купуєте м’ясо не на базарі, а у магазині, обов’язково переконайтеся у щільності паковання та подивіться на строк придатності.



Інгредієнти

500 г філе індички
2-3 томати
185 г сиру Гранде від КОМО
сіль та перець до смаку

Ескалоп з індички: покроковий рецепт

Крок 1

Підготуйте всі інгредієнти для приготування соковитого ескалопа з індички в духовці. Увімкніть духовку розігріватися до температури 190 градусів.

Крок 2

Зачистьте 500 г філе індички від плівок та наріжте тонкими скибками однакової товщини, приблизно по 4 мм. Трохи відбийте кожен шматочок рукою, притискаючи м’ясо пальцями.

Крок 3

Посоліть та поперчіть до смаку кожен шматочок індички з обох боків.

Крок 4

Помийте томати та наріжте тонкими кружальцями. Вам знадобиться 2-3 штучки, в залежності від розміру. Натріть на тертці з великими отворами 185 г сиру Гранде від КОМО.

Читайте також: Найніжніше м’ясо. Філе індички в духовці з соусом Грейві

Крок 5

Викладіть ескалопи та деко, застелене пергаментом. На кожне філе покладіть по кілька кружалець томатів, можна по кілька штук, та посипте натертим сиром. Запікайте в духовці 10 хвилин за температури 190 градусів. Готову страву за бажанням притрусіть листочками базиліку або іншої зелені.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 244


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook