лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як приготувати соковиту качку по-пекінськи на багатті

У більшості людей при згадці качки по-пекінськи напевно виникне асоціація з стравою з китайського ресторану, що цілком логічно, але мало хто подумає, що її досить легко можна приготувати в домашніх умовах. У цьому рецепті я не претендую на абсолютну автентичність, але можу абсолютно точно сказати, що смак виходить максимально наближений до оригіналу. У будь-якому випадку качка по-пекінськи на багатті – дуже святкова і церемоніальна страва за якою можна зібратися в колі родини або друзів.

Інгредієнти

1 шт. Качка
60 мл Соєвий соус
2 ст. л. Мед
10 г Имбирь (корінь)
2 зубчики Часник
4 гілочки Чебрець
2 гілочки Розмарин
2 дрібки Перец Чили (в пластівцях)
за смком Сіль та перець

Качка по-пекінськи на багатті: Покроковий рецепт

Крок 1

Качку очистіть від залишків пір'я і видаліть всі нутрощі. Обріжте кінчики крил, залишивши тільки плечові фаланги. Натріть качку сіллю і перцем.

Крок 2

Розпалить велике багаття. Ви повинні спалити достатню кількість дров, щоб жар тримався до чотирьох годин - саме стільки вам знадобиться, щоб качка повністю приготувалася. Передбачте над багаттям металеву конструкцію на яку можна буде повісити качку.

Крок 3

У великій мисці змішайте мед, соєвий соус, подрібнений часник і імбир. Додайте порубані трави і пластівці перцю чилі.

Крок 4

Викладіть качку в миску з маринадом і ретельно розподіліть маринад по качці. Зробіть їй невеликий масаж, так вона просочиться краще і буде набагато смачніше. Залиште качку в маринаді на годину-півтори.

Читайте також: Китайська кухня: готуємо качку по-пекінськи в домашніх умовах

Крок 5

З двох боків качки протягніть товстий дріт. За нього ми будемо підвішувати качку над тліючим вогнищем. Коли дрова прогорять, підвісьте качку над вугіллям на висоті близько 50 см. Готуйте близько двох годин, після цього переверніть качку і готуйте ще 2 години. Час від часу перевертайте вугілля. Вам потрібно підтримувати достатній рівень спека, тому в кінці приготування ви можете опустити качку трохи нижче над рівнем багаття.

Готувати - це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 157


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook