лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Запаморочлива перепілка з картоплею і горіхами

Мене часто запитували, як приготувати перепілку, і ось я вирішив поділитися напрочуд простим рецептом, який зовсім недавно випробував на власній кухні – перепілка з картоплею і горіхами під брусничним соусом. Цей рецепт гарний тим, що крім ніжної ароматної перепілки ви відразу отримаєте гарнір, повірте це дуже зручно. Брусничний соус, який ідеально підходить до страв з птиці, ви можете взяти вже готовий в гастромастерській «Confiture», що суттєво заощадить ваш час. А ще не забудьте про арахіс – це теж важлива частина цього рецепта.

Інгредієнти

2 шт. Перепілка
3 шт. Зубчик часнику
2 ст. л. Сік лимону
200 г Молода картопля
40 г Арахіс
2-3 гілочки Чебрець
4 шт. Томати чері
1 ст. л. Оливкова олія
Сіль та перець (за смаком)

Перепілка з картоплею і горіхами: Покроковий рецепт

Крок 1

Тушки перепілок натріть тертим на дрібній тертці часником і соком лимона. Посоліть і поперчіть. Розігрійте духовку до 200 градусів.

Крок 2

Обсмажте на пательні з оливковою олією до золотистої скоринки з усіх боків, дайте охолонути і змастіть брусничним соусом.

Крок 3

На пательні, де смажилися перепілки, обсмажте молоду картоплю з арахісом протягом 5 хвилин, додайте кілька гілочок чебрецю.

Читайте також: Курячі крильця з картоплею просте, але неймовірно смачне блюдо

Крок 4

Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом, додайте до нього томати чері, порізані на чотири частини, а зверху викладіть обсмажені перепілки. Запікайте в духовці протягом 20 хвилин. Подавайте з брусничним соусом.

Готувати – це просто!
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 293


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook