лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Арахісове масло: Готуємо традиційний американський десерт

Арахісове масло – це традиційний американський десерт, який вживають не тільки з тостами, але і використовують для приготування різних соусів, чізкейків і печива.

У нас в Україні цей продукт також придбав велику популярність. Правда, купувати таке масло в магазинах просто не вигідно, з-за величини ціни. А ось приготувати це ласощі вдома самостійно простіше простого. Достатньо лише запастися арахісом. цей десерт Готується досить швидко і дуже просто. Арахісове масло чудово підійде в якості оригінального і смачного доповнення до млинців. Воно неодмінно порадує всю Вашу родину!

Інгредієнти для приготування арахісового масла:

Арахіс не солоний (не смажене) — 250 грам
Олія рослинна — 2 столові ложки
Сіль поварена – 1 щіпка
Мед або цукровий пісок) — 2 чайні ложки



Приготування арахісового масла.

Крок 1: Арахіс підсушуємо


Для початку необхідно підсушити арахіс. Для цього помістіть його в ємність для мікрохвильової печі, поставте в неї, встановіть максимальну швидкість і обсмажуйте арахіс, протягом 10 хвилин. При цьому 2 рази його гарненько перемішайте, щоб він підсмажився рівномірно з усіх боків. Слідкуйте за тим, щоб арахіс не підгорів, інакше смак масла буде гірчити.

Крок 2: Подрібнюємо арахіс очищений

Після підсушування, лушпиння у арахісу стане дуже крихкою. Дочекайтеся, поки він добряче охолоне, а потім очистіть його від лушпиння.
Арахіс очищений засипте в блендер і подрібніть в дрібну крихту. Зовні готова арахісова крихта повинна нагадувати мокрий пісок.

Крок 3: Додаємо масло і мед

Після цього додайте до подрібненого арахісу 2 столові ложки олії, посоліть. Масло необхідно додавати для зв'язки пасти.

Тепер ще раз все гарненько подрібніть, близько 2-3 хвилин. Спочатку в масі почнуть утворюватися грудочки, доведіть її до однорідної і досить-таки гладкої консистенції.

Тепер додайте до арахісової маси мед. Якщо Ви любитель приторно солодкого смаку, то можете збільшити кількість меду. Ще раз добряче збийте до готовності олії.

Крок 4: Подаємо арахісове масло

Потім перекладіть цю красу в чисту банку і поставте в холодильник, якщо не збираєтеся вживати масло відразу. Подавати цю смакоту можна з тостами, скибочками свіжого хліба, а можете застосувати його для випічки.

Приємного Вам апетиту!

Поради:

— Підсушити арахіс можна не тільки в мікрохвильовці, можете викласти його на суху чисту сковороду, поставити обсмажуватися на середній вогонь, не забуваючи помішувати. Те ж саме можна зробити і в духовці, виклавши арахіс на деко, і встановивши температуру 180-200 градусів.

— В холодильнику таке домашнє арахісове масло можна зберігати терміном до 3х місяців.

Читайте також: Готуємо традиційний та дуже смачний холодець з курки

— Якщо Ви хочете, щоб арахісове масло вийшло злегка хрусткою, то для цього необхідно зменшити час перемолу арахісу в блендері, і третю частину всього арахісу додати в останній момент, тобто при останньому перемоле разом з медом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: cookery.com.ua  Переглядів: 595


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook