лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Простий рецепт курячого паштету без печінки

Простий рецепт курячого паштету без печінки
Традиційно, в мережі можна знайти рецепт паштету з печінки, курячої чи ні.

Але не всі люблять субпродукти, а печінка все ж таки має специфічний смак. Для них є хороша новина: паштет можна приготувати з курячого м'яса.

Його можна змінювати — трохи збільшити або зменшити кількість коньяку, можна додати мускатний горіх або гвоздику — до смаку. Панірувальні сухарі дозволяють варіювати щільність паштету, а тушкована цибуля надає йому соковитості.

Курячий паштет із коньяком

Складові:

Курячі стегенця — 1 штука
Курячі крила — 2 штуки
Вода — 1 л
Одна цибулина
Один зубчик часнику
Вершкове масло — 25 г
Панірувальні сухарі — 10 г
Курячий бульйон — 60 мл
Коньяк — 15 мл
Свіжий чебрець — 2 гілочки
Сіль, мелений чорний перець

Залити куряче стегенце і крильця холодною водою та варити на слабкому вогні 40 хвилин. Дрібно нарізати половину цибулі та чебрець, другу половину цибулі можна додати в бульйон до курки для посилення смаку. Коли курка звариться – дістати м'ясо, а бульйон процідити, він знадобиться пізніше. Обсмажити на вершковому маслі цибулю. Коли вона стане прозорою, додати часник, видавлений через прес, і смажити ще хвилину. Додати в сковороду нарізану курку, панірувальні сухарі, чебрець, проціджений бульйон та коньяк. Посолити, поперчити.



Накрити сковороду кришкою і гасити вміст на слабкому вогні близько 15 хвилин, періодично перемішуючи. Готову суміш подрібнити у блендері, поки структура паштету не стане однорідною. Якщо вам хочеться ніжнішого паштету — додайте ще бульйону. Досоліть, якщо потрібно. Розкладіть паштет по формах і охолодіть.

Читайте також: Більше жодних котлет і тефтель: найправильніший рецепт фрикадельок із соусом

Подавайте із підсушеним багетом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 316


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook