лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Соковиті та ароматні курячі грудки в беконі з козячим сиром

Соковиті та ароматні курячі грудки в беконі з козячим сиром
М'ясо курки вважається одним з найбільш дієтичних. А біле м'ясо курячих грудок - ще й одним з найбільш корисних, завдяки мінімальному вмісту холестерину. Але багато хто не люблять біле м'ясо, вважаючи його занадто сухим і позбавленим смаку. що ж, ми це виправимо, приготувавши курячі грудки в беконі з козячим сиром. Бекон додасть аромату нашій страві, а козячий сир - соковитість і вершковий присмак. Такий рецепт приготування курки обов'язково знайде своє місце у Вашій кулінарній книзі.

Інгредієнти для приготування курячих грудок в беконі з козячим сиром:

Курячі грудки (філе) - 2 шт.
Бекон (нарізка) - 6-8 смужок
Сир з козячого молока - 100 г
Помідори солодкі - 200 г
Панірувальні сухарі - для панірування
Сіль - за смаком
Чорний мелений перець - за смаком
Базилік сушений - за смаком
Зелень (петрушка, чебрець, кріп, шавлія, шпинат) - 1 пучок
Олія (соняшникова, оливкова) - 2 стіл. ложки



Приготування курячих грудок в беконі з козячим сиром.

Крок 1: Готуємо куряче м'ясо і інші інгредієнти.


Працювати з філе нескладно, потрібно ретельно його промити проточною водою, попутно очищаючи від плівок і жирку. Потім розгортаємо філе "книжкою" і розрізаємо навпіл. Кожен отриманий шматочок філе потрібно трохи відбити спеціальним молотком з обох сторін. Це зробить м'ясо ніжнішим.

Зелень і помідори промиваємо і подрібнюємо - першу дрібно рубаємо, другі ріжемо на шматочки.

Відкриваємо упаковку з нарізкою бекону і дістаємо звідти скибочки. Якщо у Вас цілий шматок бекону, то його потрібно нарізати тонкими скибочками.

Крок 2: Готуємо курячі грудки в беконі з козячим сиром.

Викладаємо перед собою всі відбиті шматочки філе і починаємо намазувати на них козячий сир, немов на бутерброд - акуратно і рівномірно. Зверху сир і посипаємо зеленню, сіллю і всілякими спеціями.

Останній штрих - звертаємо філе рулетиком і обмотуємо шматочками бекону, як бинтом. Можна закріпити рулети зубочисткою або шпажкою, щоб вони не розкрутилися в процесі випікання.

Тепер, коли рулетики готові, необхідно підготувати форму для їх випікання. Включимо духовку і нагріємо її до 200 градусів. Форму для випікання зсередини змащуємо маслом, розтираючи його і по стінках форми теж. Щоб не пригоріли ні рулетики, ні помідори, посипаємо панірувальними сухарями форму.

На дно форми викладаємо нарізані помідори, посипаємо їх зеленню - можна нарізаною, а можна укласти гілочки, спеціями та сіллю, а зверху викладаємо рулети з курячих грудок в беконі.

Виймаємо форму з вмістом в розігріту духовку і випікаємо грудки в беконі 45 хвилин. Усередині духової шафи підтримуємо температуру до 180 градусів.

Крок 3: Подаємо курячі грудки в беконі з козячим сиром.

Що готові грудки можна визначити за зарумяневшемуся бекону і білого м'яса всередині нього. А також за неймовірно смачного запаху, який наповнить Вашу кухню. Готові грудки в беконі з козячим сиром подаємо в гарячому вигляді, можна цілком, а можна нарізати з грудок рулетики.

Таке блюдо підійде як для звичайної вечері, так і для званого обіду. Незважаючи на простоту приготування, воно володіє вишуканим ніжним смаком.

Приємного апетиту!

Поради:

- Замість сиру з козячого молока можна використовувати м'який вершковий сир з додаванням більшої кількості спецій.

- Оливкова олія набагато пахучіше, тому краще використовувати саме його.

Читате також: Курячі крильця з картоплею просте, але неймовірно смачне блюдо

- Якщо Ви хочете зробити блюдо ситніше, додайте в форму до помідорів нарізані кружечки молодих кабачків - вони тільки підсилять смакову ніжність страви.

- В якості солодких помідорів ідеально підходять помідори-черрі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: cookery.com.ua  Переглядів: 338


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook