лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ніжний ескалоп з свинини з неповторним смаком

Ескалопи зазвичай готують з кращої вирізки нежирної телятини, яловичини та інших нежирних видів м'яса. Але це блюдо можна готувати ще з свинини, яка після спеціальної обробки і смаження придбає ніжний неповторний смак. Головна відмінність ескалопи з свинини від інших полягає в тому, що його не треба зраджувати паніровці перед приготуванням. Ескалопи з свинини подають на обід і на вечерю, а також вони можуть бути в меню святкового столу.

Інгредієнти для приготування ескалопи з свинини:

Вирізка свинини – 600 грамів
Яйця – 2 шт.
Сир твердий – 150 – 200 г
Часник – 6 – 8 зубчиків
Лимон – половина
Майонез – 100 г
Борошно – 2 ст. ложки
Зелень (петрушка або кріп) – ½ пучка
Сіль поварена – ½ чайної ложки
Перець чорний мелений – ¼ чайної ложки



Приготування ескалопи з свинини.

Крок 1: підготуємо свинину


М'якоть свинини необхідно підготувати: помити в холодній воді, видалити жилки і розрізати його на тонкі шматочки. Якщо шматочки вийшли толстоватыми, загорніть їх у целофановий пакет і трохи відбийте молотком на дошці таким чином, щоб їх товщина становила не більше 1 см

Крок 2: свиняче м'ясо Маринуємо

відбита свинина Далі шматочки м'яса акуратно натріть чорним меленим перцем і посоліть з двох сторін. Щоб м'ясо після було м'яким, його потрібно натерти кислотою. Підготуємо лимонний сік: половину лимона помістимо в окріп на 5 – 10 секунд, потім видавив його в склянку і збризніть соком шматочки свинини. М'ясо поміщаємо в холодильник на 30 – 40 хвилин.

Крок 3: Готуємо кляр

Збиваємо кляр Сир необхідно натерти на дрібній тертці, яйця помити, розбити в миску, до них додати майонез і сир, посолити. Цю суміш потрібно збити віночком або за допомогою міксера до однорідної маси. Часник очистіть від шкірки, промийте, роздушіть пресом і додайте в тісто.

Крок 4: Смажимо ескалопи з свинини

Ескалоп опускаємо в кляр Після того як м'ясо замаринується, поставимо сковорідку на вогонь, нагріємо її і наллємо жир (в даному випадку соняшникова олія). Сирі ескалопи обмакнем в яєчно-майонезний кляр і помістимо в розпечену промаслений сковороду. Смажити свинячі ескалопи слід з двох боків до утворення хрусткої скоринки.

Крок 5: Подаємо ескалоп з свинини

Готовий ескалоп з свинини Ескалоп з свинини зазвичай подають в гарячому вигляді з овочами, яєчнею або картопляним пюре. Для цього помістіть смажене м'ясо на сервірувальне або порційне блюдо, і, щоб прикрасити його, помийте зелень і розкладіть гілочки з краю тарілки.

Приємного Вам апетиту!

Поради:

Щоб визначити, нагрілося чи олію в сковороді, туди можна покласти шматочок хліба. Коли утворюється піна навколо нього і він спливе, значить масло готове для смаження.

— Якщо м'ясо смажити порційними шматочками, сковороду не слід накривати кришкою, так як м'ясо вийде пареним, а не смаженим.

— Свинину слід прожарювати добре, так як навіть у самої свіжої вирізці завжди присутні небажані мікроорганізми.

Читайте також: Ніжна печеня зі свинини з молоком — смак родом з дитинства

— З остиглих эскалопов можна зробити бутерброди, приготувавши їх в мікрохвильовій печі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: cookery.com.ua  Переглядів: 611


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook