лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Неймовірно смачний м'ясний рулет з яйцем і сиром

Неймовірно смачний м'ясний рулет з яйцем і сиром
М'ясний рулет з яйцем і сиром – це неймовірно смачне, універсальне блюдо американської кухні. Тонкий шар м'яса з рум'яною скоринкою, ніжна начинка, насичений аромат і все це в одному єдиному страву, яке можна їсти як в холодному так і в гарячому вигляді. Такий насичений і в теж час ласий вечеря, обід або сніданок зачарує і припаде до смаку всій вашій родині!

Інгредієнти для приготування м'ясного рулету з яйцем і сиром:

Фарш м'ясний «Асорті» (свинина і яловичина) – 1 кілограм
Яйце куряче (зварене в круту) – 4 штуки
Яйце куряче (сире) – 1 штука
Цибуля зелена – 1 пучок
Сир твердий – 150 – 200 грам
Сіль – за смаком



Спеції:

Кмин мелений – пів чайної ложки
Горіх мускатний – пів чайної ложки
Перець чорний мелений – за смаком

Приготування м'ясного рулету з яйцем і сиром.

Крок 1: готуємо інгредієнти


Для початку включаємо і розігріваємо духовку до 200 градусів Цельсія. Варені курячі яйця чистимо від шкаралупи, промиваємо під проточною водою від дрібних осколків разом з пучком зеленого лука і сушимо яйця паперовими кухонними рушниками від зайвої рідини. Тепер діємо за бажанням, розрізаємо кожне яйце уздовж на 2 половинки, залишаємо їх цілими і нарізаємо кільцями товщиною до 1 – 1,5 сантиметрів. В незалежності від вибору перекладаємо підготовлений інгредієнт у глибоку піалу.

Потім струшуємо зелень над раковиною від надлишків вологи, кладемо зелений лук на чисту дошку, дрібно шаткуємо, перекладаємо в глибоку миску і додаємо до нього 1 кілограм м'ясного фаршу «Асорті». З твердого сиру зрізаємо парафінову кірку, кладемо на обробну дошку, нарізаємо кубиками діаметром до 1 сантиметри і перекладаємо подрібнений молочний продукт в глибоку тарілку. Також ставимо на кухонний стіл всі зазначені в рецепті спеції, сіль і кладемо 1 куряче яйце.

Крок 2: формуємо м'ясний рулет з яйцем і сиром

У миску з фаршем і цибулею вбиваємо 1 куряче яйце без шкарлупи, додаємо трохи солі, всі спеції зазначені в інгредієнтах і перемішуємо масу столовою ложкою до однорідності.

Розстилаємо на стільниці лист пекарської папери, виливаємо на його поверхню 1 столову ложку рослинного масла і поширюємо жир по всьому периметру аркуша за допомогою пекарській кисті. Після викладаємо на нього фарш і формуємо з нього прямокутник діаметром 20 на 30 сантиметрів з товщиною шару до 1 – 1,5 сантиметрів. На середину фаршу викладаємо яйця вздовж і шматочки сиру.

Акуратно загинаємо пекарську папір, одночасно звертаючи з фаршу рулет так, щоб начинка з яєць і сиру опинилася всередині м'ясної оболонки.

Пекарську папір не видаляємо, а згортаємо її конвертом і укладаємо одержаний «пакетик» в противопригарную форму для випічки хліба.

Крок 3: запікаємо М'ясний рулет з яйцем і сиром

Перевіряємо температуру духовки, і якщо вона розігрілася до 200 градусів Цельсія, встановлюємо в неї форму з поки ще сирим рулетом на середній стелаж. Запікаємо рулет протягом 40 – 45 хвилин до повної готовності. За рахунок промасленого паперу рулет в будь-якому випадку покриється рум'яною скоринкою, а також м'ясо пропечеться більш якісно.

Після закінчення потрібного часу видаляємо форму з готовим м'ясним виробом з духовки, притримуючи її кухонним рушником і ставимо на обробну дошку, попередньо покладену на кухонний стіл. З допомогою кухонної лопатки видаляємо рулет з ємності, перекладаємо на велике плоске блюдо, даємо йому трохи охолонути і після знімаємо з нього пекарську папір. Потім рулет нарізаємо великими порційними шматочками товщиною до 3 – 3,5 сантиметрів, розкладаємо по тарілках і подаємо в гарячому вигляді до вечері, обіду або сніданку. Або рулет охолодити до кімнатної температури, охолоджуємо в холодильнику і подаємо його на святковий стіл як закуску замість ковбасних виробів.

Крок 4: подаємо м'ясний рулет з яйцем і сиром

М'ясний рулет з яйцем і сиром подається в гарячому вигляді на вечерю або сніданок як основне гаряче блюдо, а так само на обід як друге гаряче блюдо. Цю смакоту можна смакувати і в холодному вигляді як закуску на святковому столі.

З таким рулетом буде смачний будь гарнір, це може бути відварений рис, макаронні вироби, пропарені, тушены або відварені овочі, салати зі свіжих овочів і багато іншого. Страву на смак виходить дуже ситне, смачне і в теж час ніжне. Готуйте з любов'ю і насолоджуйтеся!

Приємного апетиту!

Поради:

– Набір спецій, який вказаний в інгредієнтах, можна доповнити будь-якими іншими прянощами і травами, які підходять для приготування страв з м'яса.

– За бажанням м'ясний рулет з яйцем і сиром можна запікати без пекарській паперу або фольги. Після формування його укладають на противопригарный деко, підливають в ємність воду і запікають в розігрітій до 200 градусів Цельсія духовці протягом 40 – 45 хвилин. Але при цьому кожні 15 хвилин в деко додають по 100 мілілітрів води для того, щоб рулет не підгорав.

– Замість твердого сиру можна використовувати плавлений сир.

– За бажанням у фарш можна класти подрібнену зелень кропу, петрушки і кінзи.

– Замість фаршу з свинини і яловичини, можна використовувати курячий фарш крупного помелу.

Читайте також: Смачний і дуже корисний рулет з креветками

– Яйця в круту варяться 10 – 12 хвилин в солоній і підкисленій оцтом воді.

– Зелений ріпчаста цибулю можна замінити 1 головку ріпчастої цибулі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: cookery.com.ua  Переглядів: 1 382


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook