лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

М'які і ароматні пиріжки, як у бабусі в селі без духовки

М'які і ароматні пиріжки, як у бабусі в селі без духовки
Пиріжки за таким рецептом виходять ніжні і м'які, як пух.

Одним зі смаків дитинства для багатьох є бабусині пиріжки. І неважливо, скільки минуло років - ми завжди будемо пам'ятати цей неймовірний запах.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися

Зараз в Україні йде війна, яку розв'язав путін 24 лютого, але всі психологи в один голос твердять - якщо ви у відносній безпеці, то займіться рутиною і також порадуйте себе. Україна не переможе від того, що ви нічого не їсте або харчуєтеся мівіною. А чим приготування пиріжків не відволікаюче заняття? Можливо, вам так сподобається процес, що ви спечете такі ласощі і для бійців ТРо або ЗСУ.



Пиріжки за таким рецептом виходять ніжні і м'які, як пух.


Для тіста нагріваємо 400 мл молока до температури трохи вище кімнатної. Розводимо в ньому 1 ст. л. цукру і 1 ст. л. дріжджів, залишаємо в теплому місці на 15 хв.

У чашку просіваємо 3 склянки борошна, додаємо 1 ч. л. солі, потім вливаємо молоко з дріжджами. Замішуємо м'яке липке тісто.

Потім влийте в чашку приблизно 40 г рослинного масла і помісіть тісто добре, поки все масло не з'єднається з тістом.

Накриваємо чашку рушником і ставимо в тепле місце на 1,5 години, потім потрібно піднялося тісто обмяти і ще раз залишити на 1 годину.

Від готового тіста відриваємо шматочки розміром з абрикос, руками розплющуємо тісто в корж, кладемо будь-яку начинку (картопляне пюре, вишня, яблука, цибуля з яйцем...), ліпимо пиріжок. Пиріжки укладаємо швом вниз на дошку з борошном.

У сковороду наливаємо шар масла приблизно 1 см. обсмажуємо на середньому вогні пиріжки з двох сторін до золотистого кольору. Готові пиріжки викладаємо на серветки, щоб вбралося зайве масло.

Читайте також: Ароматні і ніжні стіжки з грибами і сметаною

Цілком ймовірно, це стане вашим сімейним рецептом, а посиденьки з чаєм і пиріжками - сімейною традицією на вечори суботи. Смачного, мирного неба над головою і якнайшвидшої перемоги України.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 1
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 2 460


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook