лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ірина Білик розповіла, як її образив колишній чоловік-росіянин

Ірина Білик розповіла, як її образив колишній чоловік-росіянин
Українська поп-діва Ірина Білик поділилася своїми переживаннями через екс-обранця Аслана Ахмадова. Він різко висловився проти війни в Україні, але швидко замовк.

Артистка зізналася, що російський продюсер болісно відреагував на повномасштабне вторгнення РФ до України. Ахмадова шокували криваві події на батьківщині колишньої дружини. Проте він не зміг втішити Білик, бо й сам розгубився у складній ситуації. Це зачепило Ірину.



"Я чекала від нього слів підтримки, але він теж був у шоковому стані. Він писав лише: "Боже, коли це закінчиться? Це неможливо"", - розповіла Ірина у YouTube-програмі "Ранок з Україною".

Співачка наголосила, що Аслан дізнався про небезпеку, яка існує для опозиціонерів у Росії. Там заборонили антивоєнні мінітинги та будь-які протести проти військових дій прихильників путінського режиму.

"Я так зрозуміла, йому зателефонували друзі та попередили, що небезпечно висловлюватися в Інтернеті. Тому що декого посадили", - наголосила виконавиця.


Ірина уточнила, що Ахмадов поспішив виїхати із РФ. Він зупинився у батьків Баку, де йому не загрожує арешт. Музичний продюсер має азербайджанське громадянство.

Читайте також: Ірина Білик зізналася, що в її розкішному особняку місяць жили російські окупанти

Білик вийшла заміж за Ахмадова у березні 2015-го. Того ж року у пари народився син Табріз від сурогатної матері. Шлюб знаменитостей тривав шість років.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 119


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook