лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Аліна Паш розповіла про спілкування з родичами з Росії

Аліна Паш розповіла про спілкування з родичами з Росії
Паш про родичів із РФ: Між нами величезна прірва...

Українська співачка Аліна Паш в інтерв'ю програмі ЖВЛ на "1+1" 10 квітня зізналася, що до останнього не вірила в імовірність повномасштабної війни Росії проти України.

Співачка згадала, що відчувала, коли дізналася про вторгнення.

"Біль, пустота, обірваність, страх. Зібраності відразу не було", – зізналася вона.



Паш наголосила, що розраховувала хоча б на краплину здорового глузду в росіян і що переговори будуть можливі. Вона зазначила, що вже на початку війни намагалася достукатися до знайомих та родичів із Росії.

"Тиждень назад обірвалися взагалі всі нитки туди. Останні нитки обірвалися з родичами. Вони трималися ще, оскільки це кровинки. Але коли навіть родичі не розуміють і кажуть: "У вас своя правда, а у нас своя", я не витримала і сказала: "Знаєте, між нами нічого спільного немає. Можете забути про існування якоїсь рідності між нами. Між нами величезна прірва. Зі мною це вже назавжди, і з моїми дітьми, і навіть із поколіннями", – зізналася виконавиця.

Контекст:

У 2019 році Паш занесли до бази українського сайта "Миротворець" за свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим та участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками.

12 лютого Паш стала переможницею українського нацвідбору на конкурс "Євробачення 2022" з композицією "Тіні забутих предків", здобувши в підсумку 15 балів (вісім дало журі та сім – телеглядачі) із 16 можливих.

Команда Паш 13 лютого продемонструвала документи про легальне перетинання кордону окупованого Криму. У довідці, наданій ДПСУ, було вказано, що Паш перетинала кордон України через КПВВ "Чаплинка" 11-го та 13 серпня 2015 року.

14 лютого український активіст Сергій Стерненко заявив, що артистка підробила документи, і звернувся до ДПСУ з вимогою їх перевірити. 15 лютого прессекретар Держприкордонслужби України Андрій Демченко заявив, що відомство не видавало співачці довідку про законне перетинання адмінкордону з окупованим Кримом 2015 року.

Суспільне, реагуючи на заяву прикордонників, наголосило, що отримало документ не від самої співачки, а від її представника. У команді артистки в тому, що сталося, звинуватили члена команди. За словами Паш, ідеться про її директора. Артистка заявила, що розірвала з ним співпрацю.

16 лютого співачка оприлюднила нову довідку від прикордонників, у якій не було інформації про легальний в'їзд до Криму. Після цього Паш заявила, що не представлятиме Україну на "Євробаченні 2022".

Суспільне повідомило, що на позачерговому засіданні оргкомітету нацвідбору було ухвалено рішення про припинення участі Паш, із чим вона погодилася.

Читайте також: Решетнік розповів, як спілкувався із хрещеною з Росії

17 лютого Суспільне запропонувало представляти Україну на "Євробаченні 2022" гурту Kalush Orchestra, який посів друге місце в нацвідборі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 1 402


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook