лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ірина Білик зізналася, що в її розкішному особняку місяць жили російські окупанти

Ірина Білик зізналася, що в її розкішному особняку місяць жили російські окупанти
Тисячі українців, включаючи знаменитостей, втратили свої дома. Чиєсь житло розбомбили російські ракети, чиєсь зруйнували окупанти, які вламуються в будинки та квартири і поводяться там як господарі, виносячи все, що здасться цінним. Побували "визволителі" і у будинку відомої української співачки Ірини Білик.

В особистому обліковому записі в Інстаграм виконавиця розповіла, що їй тепер нікуди повертатися, бо її будинок зруйнований після того, як у ньому місяць жили російські окупанти.



"Сьогодні мені важко співати… моє серце плаче і співчуває всім, хто постраждав у ці жахливі дні, тяжкий біль у душі не дає спокою. Моя сім'я теж відчула неймовірний біль від того, що в моєму будинку майже місяць жили рашисти… на сьогодні мені нікуди повернутися", - розповіла Ірина Білик.

Шанувальникам зірка розповіла, що завдяки Музею "Голосу Мирних" Фонду Ріната Ахметова хоче розповісти світові, як живуть люди в Україні за умов війни.


Читайте також: Дружина Усика показала, що залишили по собі окупанти у її будинку

"Хочу, щоб кожну історію не було забуто! Це найбільший у світі онлайн-архів історій мирних жителів України, які постраждали від війни. Запрошую всіх співвітчизників приєднатися до проекту, та розповісти свої історії. Це допоможе зменшити біль, запам'ятати трагічні події та побудувати найкраще, мирне майбутнє", - зазначила Ірина Білик.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 920


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook